Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme dóna suport a la primera edició de la Ruta de Tapes del Mar ‘Sabors Grau’ de Castelló

Turisme dóna suport a la primera edició de la Ruta de Tapes del Mar ‘Sabors Grau’ de Castelló

L’esdeveniment comptarà amb 15 participants que presentaran un total de 30 aperitius elaborats amb productes locals.

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, ha posat en marxa la primera edició de la Ruta de Tapes del Mar ‘Sabors Grau de Castelló’. Este esdeveniment gastronòmic es durà a terme des del 24 de maig fins al 10 de juny, i els 15 hostalers participants presentaran a concurs 30 tapes, la majoria d’elles elaborades amb productes de la llotja castellonenca.

D’esta manera, la Ruta de Tapes arriba al districte marítim després de l’èxit de les darreres edicions celebrades a la ciutat. La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha presentat este projecte fent èmfasi en com “este tipus d’esdeveniments contribueixen a difondre la nostra cultura gastronòmica i promocionar els productes locals”.

A més a més, la regidora també ha apuntat que “mitjançant un producte tan popular com són les tapes, els impulsors d’esta iniciativa han sabut fer d’este esdeveniment un reclam turístic i un motor de creació d’ocupació”.

El públic assistent a la Ruta de Tapes del Mar podrà gaudir dels aperitius elaborats pels locals del Grau al preu de tres euros amb beguda inclosa. Però, a més, per cada consumició podran votar la tapa i el local que més els haja agradat, participant així en el sorteig de diversos regals.

Com en cada edició, un artista local s’ha encarregat de realitzar la imatge de la Ruta de Tapes mitjançant una obra creada especialment per a l’esdeveniment. En esta ocasió, la pintora Agustina Ortega ha creat una obra basada en la seua popular “gallina”, combinant-la amb els elements marins i la llum del Mediterrani.

A més dels premis que es sortejaran entre el públic que vote la seua tapa preferida, ‘Sabors Grau’ atorgarà un premi especial de 500 euros a la tapa millor valorada pels consumidors durant la Ruta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.