fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Una nulera guanya el XII concurs nacional de rebosteria Clemenules

Una nulera guanya el XII concurs nacional de rebosteria Clemenules

Es celebra també la XII Mostra Gastronòmica amb una gran afluència de visitants.

Marisol Arnau Recatalà, alumna del Centre Privat d’Hostaleria Virgen al Pie de la Cruz de Puçol i veïna de Nules, ha guanyat el XII Concurs de Nacional de Rebosteria Clemenules amb el plat Oro de Clemenules; el segon classificat ha sigut per al plat que porta per nom Pelotas de Frailes rellenas de Clemenules; i el tercer per a Clemenules entre la Roca i el Mar que han realitzat dos alumnes de l’Escola d’Hostaleria Costa d’Azahar de Castelló.

Nules celebra estos dies importants activitats gastronòmiques com esta edició del Concurs Nacional de Rebosteria Clemenules en el qual participen escoles d’hoteleria d’àmbit nacional i col·labora l’Escola d’Hoteleria de Castelló; o la XII Mostra Gastronòmica que s’ha celebrat juntament amb este concurs i que ha comptat amb una gran afluència de visitants. En la mostra s’ha pogut degustar plats elaborats amb Clemenules per l’Associació d’Ames de Casa de Nules i la Sucreria Sant Xotxim de la localitat i té un caràcter solidari donat que és un acte a benefici de Càritas.

Davant açò, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “des de la regidoria d’Agricultura treballem per posar en valor la nostra Clemenules i una manera de fer-lo és organitzant estes activitats en les quals el protagonisme és per a la Clemenules”.

Cal recordar que Nules organitza cada any una programació per homenatjar el producte autòcton més preat, la Clemenules. Al llarg d’estos dies es realitzen diverses activitats al voltant de la Clemenules i enfocades principalment als escolars de la localitat i a la gastronomia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.