fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

En marxa la X Mostra Gastronòmica dels Bolets a Segorbe

En marxa la X Mostra Gastronòmica dels Bolets a Segorbe

Rovellons en guisat curt i poche trufat, arròs melós de cérvol i trompeta negra, crema de llenties amb escuma de boletus, són alguns dels plats que al llarg de tot aquest mes es poden degustar en vuit restaurants de Segorbe, dins de la X Mostra Gastronòmica dels Bolets que es desenvoluparà fins al dia 27.

Sota l’organització de la Regidoria de Turisme i amb la col·laboració de la Diputació Provincial a través del Patronat Provincial, la present edició ha aconseguit reunir a un bon nombre de participants, que ofereixen menús degustació amb preus entre 25 i 35 €, elaborats amb tot tipus de bolets de temporada i amb els productes més representatius de la comarca.

La presentació de les jornades va tenir lloc en un dels salons del Cercle Segorbí amb la demostració del cap de cuina de l’Hotel Martín i l’Humà, Javier Simón, que va realitzar a la vista del públic i companys, un plat d’arròs melós amb boletus. Simón va esmentar les dificultats que existeixen enguany per a trobar bolets davant l’absència de pluges en els últims mesos.

La mostra realitza també una aposta pels productes de la terra com és l’oli d’oliva, vins, pernil, embotits, patés, melmelades… i per un altre l’aposta per la qualitat com a element diferenciador d’altres jornades.

En un mes considerat de baixa intensitat turísticament, aquestes jornades representen un excel·lent al·licient per a viatjar a la capital del Palància i degustar alguns dels magnífics menús de temporada.

Rafael Martín Artíguez

Leave a Reply

Your email address will not be published.