Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Així no – L’opinió de Manuel Hernández

Així no – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

S’acaba l’any i és temps de planificar el pròxim i a les Administracions públiques és l’hora de decidir en què es gastarn els nostres diners, com i de quina manera, al proper exercici econòmic. És moment de proposar, d’aportar i consensuar els pressupostos.

Des de Ciudadanos en La Vall d’Uixó hem demanat a la Generalitat Valencian diversos projectes per a la nostra ciutat. Necessitem una Casa de La Vila accesible, doncs l’actual edifici de l’Ajuntament no ho és. Hem demanat que es faça realitat el centre d’especialitats i també el centre CAES per als nostres majors. També la rehabilitació integral del Poliesportiu Municipal i la pista d’atletisme. I una actuació integral a la Avinguda Sud-Oest. Totes aquestes actuacions són necessàries per millorar la nostra ciutat, el benestar dels nostres majors i que els nostres aficionats a l’esport el puguen practicar en instal.lacions de qualitat.

Hem demanat aportacions per a tots aquests projectes a la Diputació de Castelló on també hem demanat que l’actual carril bici que arriba fins Mascarell es connecte amb Nules, La Vilavella, La Vall d’Uixó i Almenara. Com sempre i fidels al nostre estil de fer política, des de Ciudadanos volem aportar en positiu, fer política constructiva i propositiva, encara que, a data de hui, l’equip de govern de la nostra ciutat no ens ha demanat cap tipus de col.laboració en l’elaboració dels pressupostos municipals ni que fem aportacions als mateixos. Estem preparats per demanar-los diners per a projectes interessants a nivell local que ens agradaria plasmar en els comptes municipals, però també tenim dubtes de si ens donaran la possibilitat de fer-ho.

De confirmar-se les nostres sospites, només ens queda transmetre un missatge al tripartit de La Vall d’Uixó, que no és un altre que: “així no”. Així no podem votar a favor. Si no ens donen ni tan sols l’oportunitat de participar, si allò dels pressupostos participatius i consensuats no s’engega des de ja, no esperen el vot favorable del nostre grup. Encara estan a temps de rectificar, ho faran?

Leave a Reply

Your email address will not be published.