fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Any nou, politica nova” – L’opinió de Maria España, regidora del PP a Castelló de la Plana

“Any nou, politica nova” – L’opinió de Maria España, regidora del PP a Castelló de la Plana

Maria España, regidora del PP a Castelló de la Plana, ens transmet la seua opinió, a conseqüència de la dimissió de Carme Oliver com a regidora de festes.

Amb el canvi d’any arriben els nous propòsits a tots els àmbits de la vida i també al mapa polític municipal. Potser va ser un d’ells el canvi de vida que ha decidit la regidora socialista Carmen Oliver en presentar la seua dimissió. Davant aquesta decisió, caben dos sentiments molt diferenciats, el primer d’ells, com no podia ser d’una altra forma per part del Partit Popular, és el de respecte. El respecte que se li concedeix a algú que ha adoptat una determinació definitiva per qualsevol motiu però que, indiscutiblement, generen una sèrie de conseqüències que ens condueixen a un segon sentiment, el de la preocupació. La preocupació d’estar volant en un avió que ha començat a sofrir turbulències i que, per arribar a la seua destinació, va canviant de ruta per evitar qualsevol contrarietat.

Aquesta preocupació genera certa incertesa a 36 dies que es commemore la fundació de la nostra ciutat, amb la importància que això comporta. I el món de la festa ha entrat, hem entrat, en un procés expectant en el qual conflueixen tot tipus d’emocions.

Convertir les dificultats en una oportunitat de creixement és una elecció, i nosaltres, des del Grup Municipal Popular, hem seguit triant aquesta opció, per això, anem a seguir apostant sempre per tots aquells que treballen desinteressadament per la festa, trobant-nos al seu costat, sempre, per continuar vigilants davant la necessitat de la contínua consolidació de la internacionalitat aconseguida i per requerir la nova responsable, el ferm compromís de que se centrarà en les necessitats de tots els col·lectius i valorarà el seu treball i la seua dedicació.

Un pot canviar de tripulació, però si el pilot es queda adormit, estiguen segurs que l’avió acabarà per estavellar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.