Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

I ara què? – L’opinió de Manuel Hernández

I ara què? – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Encara que no deuria ser així, per desgràcia, és habitual que no es complisquen molts dels acords plenaris que es prenen al ple municipal.

Fa unes setmanes es desprenia part d’una façana del Centre de Salut II de La Vall d’Uixó. Feia temps que els treballadors del mateix venien denunciant problemes de clavills al centre però no ha estat fins que ha passat allò evitable, perquè era evitable, que no s’ha fet res. De res va servir l’acord plenari de setembre de 2015 de fer un calendari i registre de manteniment de tots els edificis públics del nostre poble independentment de la seua titularitat, doncs d’haver-se complit no hauriem tingut aquest esglai i es podrien haver evitat les situacions de caos que estem vivint al Centre de Salut, així com les molèsties als nostres veïns que ara s’han de desplaçar a l’altra punta del poble.

De res serveix dir que ja existia un projecte de remodelació del centre si tot i les denuncies no s’havia fet cap tipus d’actuació. La sort és que no hem tingut que lamentar cap dany personal, la desgràcia els maldecaps per a tots els usuaris i el retràs que sofrirà ara també la construcció del tan esperat Centre d’Especialitats.

Per altra banda, per fi estàn a disposició de la Conselleria els terrenys del Carmadai necessaris per a solucionar el pegat de l’entrada al poble per València que ens ha fet la nostra consellera vallera. En aquest cas, l’acord plenari insta a que es reunisquen tots els agents implicats en la cerca de la millor solució per a tots, especialment per als veïns del barri i els empresaris del polígon industrial. Per si no ho saben, el que ells demanen és que les dos rotondes es traguen fora del barri, solució possible només en el cas de la primera, doncs es pot desplaçar al solar que es va adquirir per a tal finalitat.

L’altra no queda altre remei que llevar-la, solucionant d’aquesta manera els problemes d’accés al polígon industrial creats després de la remodelació. En aquest cas, a més a més de defensar els interessos els veïns també hem demanat dates concretes per a que es realitzen totes les obres abans que acabe la legislatura.

Aquests són dos exemples del treball que des de Ciutadans fem al nostre poble, doncs tant el calendari i registre de manteniment d’edificis públics com que la cerca de la millor solució per al Carmadai siga consensuada, van ser dos propostes aprovades per unanimitat pel nostre Consistori a iniciativa de Ciutadans. Seguim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.