fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

EL “DIVIDEIX ET IMPERA” DEL PP D’ORPESA – L’opinió d’Araceli de Moya

EL “DIVIDEIX ET IMPERA” DEL PP D’ORPESA – L’opinió d’Araceli de Moya

Araceli de Moya és la portaveu de Ciutadans a l’ajuntament d’Orpesa del Mar.

I és que guanyar i mantenir el poder mitjançant la ruptura en peces, dels grups de veïns més grans, que com a individus tenen menys força, és tota una màxima en l’Ajuntament d’Orpesa.

Aquesta és una estratègia sobre la qual encara no ha reflexionat prou, la població d’Orpesa i, tampoc, la major part dels grups de l’oposició.

I sembla mentida que el “divideix i guanyaràs”, atribuït a Julio César fa més de 2.000 anys, tinga encara, entre nosaltres, tant calat. El PP d’Orpesa, amb el seu alcalde al capdavant, ha sabut manejar-ho amb destresa, tot cal dir-ho, i ha aconseguit enfrontar als veïns de les platges amb els de el casc urbà, als veïns de nacionalitat romanesa, en molts casos, enfront dels nacionals; i ara més que mai, als veïns de Amplàries amb els veïns que viuen en el poble.

L’alcalde hauria de tendir ponts d’enteniment i convivència, però, lamentablement, mai ho ha fet.

Ja els avance que des del nostre grup municipal estem treballant i seguirem fent-ho, malgrat els obstacles que ens estem trobant en el camí perquè aqueix frentismo desaparega. Encara que dit siga de pas, aqueixa és la labor que el senyor alcalde, el seu equip de govern del “PP” i la seua sòcia de Podemos, han d’assumir, prenent les regnes i cercant solucions per a millorar la convivència entre tots els que dormen sota la lluna d’Orpesa.

I és que el govern del “PP” ha de governar per a tots i no solament per a uns pocs: mitjans tècnics, humans i pressupost econòmic, hi ha. Totes les facilitats, senyor alcalde, per a mantenir en perfectes condicions tot el municipi, sense haver de sacrificar unes prioritats per unes altres, unes zones per unes altres, uns veïns per uns altres.

Orpesa és casc antic, casc urbà, platges, urbanitzacions en la zona sud i Amplàries en la zona nord. I molt més!; som un poble meravellós que quan s’adone d’açò, serà insuperable. I ningú sobra, i tot aquell que ho estime, és benvingut i benvinguda.

L’equip de govern del “PP” només ha de tenir ganes de treballar i, per descomptat, capacitat per a fer-ho. Açò sí, ja n’hi ha prou de dividir a persones de bé per raó del lloc en el qual viuen o resideixen, o tenen les seues propietats .

Des de Ciutadans anem a remar perquè ningú se senta exclòs i sí tots atesos des de les Institucions. En definitiva, senyor alcalde, sàpia que en aquesta labor de convivència, Ciutadans estarà al seu costat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.