Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Insegurs – L’opinió de Manuel Hernández

Insegurs – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Des de que va començar la legislatura la nostra intenció a La Vall d’Uixó ha passat per millorar el nostre poble en molts aspectes, però hi ha un en concret que ens preocupa molt, la seguretat en els nostres parcs infantils.

Per aquest motiu, ja fa més de dos anys que vam demanar a l’equip de Govern la necessitat de millorar la protecció dels mateixos amb unes tanques en condicions per tal d’evitar que els nostres menuts puguen envair la via pública fàcilment. No obstant, res s’hat fet en aquests dos anys per complir-ne. Així doncs, des de Cs hem iniciat una campanya per xarxes socials on denunciem les deficiències que hem anem detectant en els diferents parcs del poble.

Però aquesta campanya no només tracta el problema de la seguretat sinó també altres qüestions com la falta de senyalització que indique que és una zona infantil o la mancança de reductors de velocitat, per no parlar-ne de la brutícia, el mal estat dels elements de joc o l’existència de baladre, una planta verinosa.

En definitiva, en Ciudadanos La Vall d’Uixó pensem que tots ells són motius de pes per a fer aquesta campanya amb l’única motivació que els nostres menuts puguen jugar en uns entorns que combinen l’oci i la seguretat. Així doncs, desitgem obtindre els resultats esperats i que el compromís de l’Executiu d’engegar la moció en 2018, siga una realitat quan abans millor. Perquè el que importen són els fets i no les paraules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.