Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La diputació… de tots? – L’opinió de David García

La diputació… de tots? – L’opinió de David García

David García és l’alcalde de l’Ajuntament de Nules.

La passada setmana va tenir lloc el ple de la Diputació de Castelló en el qual s’aprovava una modificació pressupostària que incorporava 13.198.574,84€ procedents del romanent de tresoreria de l’exercici anterior que han estat destinats principalment per signar convenis singulars amb determinats ajuntaments. Hem presentat diferents projectes en l’últim any a Diputació (reforma poliesportiu municipal, ampliació piscina municipal, reforma edifici cambra agrària…) per comptar amb la col·laboració de l’ens provincial, el que diuen que està al servei de tots els ciutadans i 135 municipis, i novament no hem rebut ni resposta. Evidentment hem pogut comprovar que una vegada més com ja va ocórrer amb l’aprovació inicial del pressupost 2017 el municipi de Nules quedava fora.

Torne a llançar la pregunta que li vaig llançar al President de la Diputació en l’últim cim d’alcaldes i que no em va respondre. Quins criteris objectius se segueixen per distribuir els convenis singulars? Per què es dóna suport a tant a determinats pobles (al desembre i ara novament) i a uns altres ni llavors ni ara?

Reafirmem, pels fets, que la Diputació és una institució absolutament caduca i que respon a interessos purament polítics. Que no ens embenen cap altra cosa, perquè els fets són els que són. I si, gràcies novament al diputat pel partit judicial de Nules i regidor en l’oposició Mario García, per haver votat novament a favor d’uns pressupostos provincials que giren l’esquena al seu poble i veïns. Alguns tenim clar el que és anteposar els interessos de Nules als de partit. Uns altres sembla que també.

Leave a Reply

Your email address will not be published.