fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“La nostra mar necessita una major atenció que done una solució definitiva a la regressió de la costa” – Entrevista a Adrián Sorribes, candidat a l’alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE

“La nostra mar necessita una major atenció que done una solució definitiva a la regressió de la costa” – Entrevista a Adrián Sorribes, candidat a l’alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE

Adrián Sorribes ha sigut 1r tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Nules durant la passada legislatura. Ara es presenta com a candidat a l’alcaldia de la localitat.

Diari Millars: Com valora la seua gestió durant la passada legislatura?
Adrián Sorribes: Crec que son els veïns i veïnes de Nules els que han de valorar la nostra gestió. Han sigut 4 anys de treball i esforç que nosaltres hem volcat en les persones, eixint al carrer, escoltant els seus problemes i aportant solucions sempre que ha sigut possible. Hem demostrat una gestió eficient i amb resultats tan evidents com la reducció del deute, la millora de les instalacions esportives i educatives, l’obtenció de la bandera blava per a la platja de les Marines, el condicionament dels polígons industrials o l’obtenció de Fons Feder per a millorar els vials de Mascarell. Són realitats que han millorat la qualitat de vida dels nostres veïnes i han retornat la dignitat a l’Ajuntament de Nules.

DM: Quin és el principal problema de la ciutat? Com es pot solucionar?
AS: Totes les ciutats tenen els seus problemes i precisament els gestors públics hem de ser capaços d’aportar solucions. En estos 4 anys he escoltat a la gent i m’ha traslladat tot tipus de peticions que ens han permés preparar un programa de govern real i útil per a la ciutadania. Per exemple, el fet de tindre carrers amb voreres estretes, o tindre zones amb poca il.luminació pot semblar una qüestió menor, però per a nosaltres és un tema de primer nivell. Per això, en els próxims 4 anys posarem en marxa un Pla d’Urbanisme verd i inclusiu, que incorporarà mesures per a incloure la perspectiva de gènere en la planificació urbanística i apostarà per accions encaminades a fer les voreres més amples o augmentar els punts de llum.
Per un altre costat, tenim damunt la taula reptes importants, en els quals continuarem treballant com és la regeneració del litoral, les casetes de primera línia de platja o la redacció del nou Pla General d’Ordenació Urbana.

DM: Quina és la seua proposta per a fomentar l’ocupació?
AS: En aquesta legislatura l’atur s’ha reduit del 15 al 10%, no obstant no ens conformem i hem de continuar treballant perquè tots puguen accedir al mercat laboral. I anem a fer-ho impulsant un Pla Local d’Ocupació, que prestará especial atenció a la citricultura desplegant una línia d’ajudes destinades a l’atur agrari, que permetran aliviar la situació del sector durant certs mesos de l’any. A més, anem a continuar apostant pel desenvolupament de l’Agencia Local de Colocació i donarem suport als emprenedors.

DM: Hi ha alguna zona que necessite una major atenció o inversió?
AS: Per a nosaltres qualsevol xicoteta inversió que ajuda a millorar el dia a dia de la gent és important, però si parlem de grans inversions hem de fixar la mirada en la platja. Els socialistes anem a continuar reivindicant davant totes les administracions aquells projectes que siguen necessaris per a Nules. És evident que la nostra mar necessita una major atenció que done una solució definitiva a la regressió de la costa, i pensem que amb un govern socialista a Espanya i a la Generalitat ho tenim tot de cara perquè aquest projecte siga per fi una realitat.

DM: Quina és la seua proposta principal?
AS: La principal proposta que puc oferir els nulers és garantir una gestió municipal eficient basada en el contacte permanent amb la ciutadania. Tenim 4 anys per davant per dur a terme les mesures del nostre programa de govern i els puc dir també que estem en condicions de complir-les perquè totes elles són propostes realistes. Si he de destacar alguna, pot ser seria la creació de la Regidoria d’Igualtat, ja que considerem és una qüestió urgent avançar cap a una societat més justa, igualitària i tolerant.

DM: Un cop passades les eleccions, en cas de no obtenir majoria absoluta, pactarà?
AS: Entendrà que nosaltres aspirem a aconseguir l’alcaldia i a ser la força més votada perquè creiem que som la millor opció per a Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.