Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’estat de la ciutat – L’opinió de Manuel Hernández

L’estat de la ciutat – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Ja ha passat un altre any i hem tornat a fer un ple extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat a La Vall d’Uixó. En un espai diferent al de l’any passat, un lloc nou, accessible, però fora de l’edifici de l’Ajuntament, doncs a allò que ara es diu Casa de la Vila, curiosament no pot accedir tot el món. Un tema prou important com per a que totes les forces polítiques amb representació al ple ens fiquem d’acord per demanar un edifici en condicions.Com no podía ser d’altra forma, la vesprada va passar amb un equip de Govern fent una llista de tot el que ha fet durant aquest any i amb l’oposició en el seu paper de fiscalitzar d’allò que no s’ha fet.

Fidel a l’estil Ciudadanos de ser sempre crític, però també respectuós, col.laborador i positiu vaig fer una crítica basada en l’actuació amb la oposició que té l’equip de Govern, bàsicament quant al compliment de les mocions aprovades i a les demandes de col.laboració.

Vaig resaltar la meua decepció davant la no posada en marxa de mocions aprovades al ple proposades per Ciudadanos que han caigut en el més absolut dels oblits encara que estaven fetes en positiu i eren pel bé dels nostres veïns. Que era una falta de respecte cap als ciutadans de la nostra localitat, doncs no es cumplixen els acords del ple municipal.

De la mateixa manera, vaig exposar la meua indignació davant un equip de govern al que li agrada demanar col.laboració i implicació de la oposició per als assumptes més punxosos i controvertits i que ninguneja a eixa mateixa oposició quan es tracta d’assumptes més agradables o exitosos.

De tota manera, vull pensar que la situación encara no és insalvable i que podrem tindre millor relació en el que ens queda de legislatura si el tripartit és capaç de reaccionar des de ja. Una bona oportunitat la té ací mateix amb el tema dels pressupostos per a l’any 2018.

Senyors del tripartit, espere la seua cridada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.