Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló, per davant de tot – L’opinió de Rubén Soto

Castelló, per davant de tot – L’opinió de Rubén Soto

Durant els últims dies i setmanes, hem estat escoltant una gran quantitat de notícies tristes per a Castelló i permeteu-me que amb la paraula “Castelló”, em referisca a tots els ciutadans que vivim a la capital de la província.

Hem conegut, a través d’aquest diari, que la Reina de les festes i les dames de la ciutat han hagut de ser “subvencionades” per València per poder anar a la Batalla de les Flors, ja que el Patronat no ha pogut o volgut sufragar les despeses, a més de la problemàtica comptable de la Junta de Festes. Ahir, sentíem a dir que cinquanta obres municipals han desaparegut i ningú sap per què.

Al final, els grans perjudicats de totes aquestes notícies són els ciutadans de Castelló i no dubte que hi haja coses que es fan bé, perquè n’hi ha, però crec que cada vegada que surt un problema, els nostres representants han de poder donar-nos una solució.

S’ha d’aconseguir que cada Magdalena la queixa més gran que hi haja, sigui la de si ha plogut durant la romeria o si ha fet massa sol, que a l’estiu ningú tinga problemàtiques serioses amb els mosquits i que quan arribe la gota freda, cap barri es quede inundat. Perquè una idea ha d’estar clara, Castelló sempre ha d’estar per davant de tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.