Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mal estudiants – L’opinió de Manuel Hernández

Mal estudiants – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Encara no hem acabat 2017 i la majoria de pobles han negociat i aprovat els pressupostos de 2018. En aquest sentit, el més normal és que s’aprovaren abans d’acabar l’any per tal que puguen entrar en vigor des del dia 1 de gener. Però a La Vall d’Uixó, al tripartit pareix importar-li poc aquest fet, ja que anem a començar 2018 sense haver aprovat els comptes municipals, comptes que a data de hui ni coneixem ni, per supost, hem pogut participar de la seua elaboració, i clar, com que tenen majoria, tampoc és necessari allò de consensuar partides o els pressupostos participatius dels quals tant els agrada parlar però que a l’hora de la veritat no ho són.

I és que aquest tripartit sembla ser com els mals estudiants, que ho deixen tot per a última hora i finalment els resultats seran els que seran, doncs quan les coses es fan amb presses i a última hora els resultats poden ser catastròfics.

No cap dubte que tindrem pressupostos, perquè el mateix tripartit amb la seua majoria els aprovarà, però si alguna cosa coneixem és que en els mateixos, la baixada d’impostos tan necessària i tan demandada pels nostres veïns serà, com a poc, insuficient. I ho serà perque sabem que només es deixaran de recaptar per l’IBI alrededor de 150.000 euros, quantitat completament ridícula i inferior a la deixada de recaptar en 2017 respecte de 2016, per tant, la diferència entre l’esforç del tripartit i la dels veïns és prou gran a favor dels veïns.

De tota manera, aquest fet podría ser irrelevant de no ser perquè seran els últims pressupostos d’un any de legislatura complet i, clar, deuen estar elaborant-se ja en clau electoral. Per aquest mateix fet, no li estaria mal al tripartit, de cara als de 2019, comptar amb la resta de grups polítics del Consistori com ara Ciutadans per elaborar uns comptes que cap la possibilitat que no s’executen en la seua totalitat una vegada passades les pròximes eleccions locals.

Mentre continuem esperant l’arribada dels pressupostos a la Vall d’Uixó com si dels Reis Mags d’Orient es tractara, aprofite l’ocasió per a desitjar-los un Feiç 2018 i un feliç pressupost nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.