Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sé el que fareu l’últim estiu – L’opinió d’Araceli de Moya

Sé el que fareu l’últim estiu – L’opinió d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l’ajuntament d’Orpesa del Mar.

Tots en el poble saben que a partir de la pròxima primavera la vella maquinària del PP engegarà el seu maldestre tren d’engranatge i tots veurem a l’estiu, entre riures i revetles, festes, focs de soroll i colors, com comença a engalanar-se Orpesa, fins a “L’Última Primavera”.

Deurà el PP mesurar el postureo, calibrar la transmissió, d’aqueixa postissa gana de treballar, que durarà solament deu mesos dels últims quatre anys.

De sobte despertarà la primavera en Orpesa i, com un moll o ressort, el PP s’acurarà a engegar tots aqueixos projectes que no ha impulsat, per desídia, en tota la legislatura; tots ells esperaven, atapeïts, en algun calaix amagat de l’Ajuntament. Ara, tots seran presentats en societat, hi haurà “Posada de Llarg” per a tots ells i, amb prou faenes cap s’executarà a càrrec dels recentment aprovats Pressuposats de 2018, sinó que tots vindran a gravar el romanent, els diners estalviats per tots els oropesins i oropesines i als quals mai se’ls pregunta quins projectes consideren que necessita el municipi. Però, als veïns tornaran a fer-se’ls els ulls brillants, encara que només serà un miratge d’un fals món millor.

I es preguntaran els més convençuts: davant tant de tràfec municipal, a qui no se li fa la boca aigua amb la irrupció de visites i esmorzars a associacions, clubs i mercats, inauguracions amb el preceptiu tall de cintes, amb reina, dames i resta de la cort de palau?

És a dir, serà el moment ideal per a moure rajoles, camionetes i grues; per a alçar la biblioteca municipal, el centre per a Serveis Socials, el viver d’empreses, la rotonda de Marina D´Or, el carril bici ja projectat i, potser, fins i tot, el carril bici que va demanar Ciutadans en l’últim ple.

Des del nostre grup municipal pensem que aquest equip de Govern, amb el conservador Rafael Albert al capdavant, treballen d’aquesta guisa perquè els ha donat resultat fins ara però, al marge de la responsabilitat dels qui encoratgen aquesta forma de procedir, votant-los vegada després de vegada, ens preguntem, si no seria millor distribuir la gestió municipal al llarg de la legislatura, en comptes de concentrar tota l’activitat en un últim i anunciat any electoral. Sempre que isquen ben els terminis de contractació i execució d’obres i lliurament de mobiliari, clar. Perquè si no, damunt ens vendran fum.

I és que no m’estranya que molts veïns pensen que per a veure treballar als polítics, el millor seria que hi haguera eleccions tots els anys!

Leave a Reply

Your email address will not be published.