Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tancat… per vacances? – L’opinió de Manuel Hernández

Tancat… per vacances? – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Estem al mes d’agost, el mes més viatger per excel.lència, el mes on totes les destinacions turístiques d’estiu s’omplin de gom a gom. Visitar les Grutes de Sant Josep de La Vall d’Uixó és una molt bona opció tant per a aquestes dates tan turístiques com durant la resta de l’any, doncs la temperatura dins de les mateixes roma pràcticament inalterable durant tot l’any i és tot un espectacle per als sentits. Visitar aquest tresor de la nostra localitat deuria ser obligat almenys una vegada en la vida.

Però La Vall d’Uixó té altres molts atractius per a visitar. Compta amb un espectacular patrimoni històric i artístic del qual no voldria passar l’oportunitat de nomenar alguns dels elements més importants com són: l’Aqüeducte romà, les parròquies del Sant Ángel Custodi i de la Nostra Senyora de l’Assumpció o el poblat íber. Fer un passeig per la localitat i els barris més tradicionals i antics com el Roser i Sant Vicent amb els seus carrerons i respectives ermites será una agradable sensació per al visitant, doncs experimentarà la sensació de passejar per un xicotet poble dins d’una gran ciutat de més de 30.000 habitants.

Doncs bé, en començar el mes de setembre, tancarà les seues portes, i no per vacances, l’únic establiment hoteler amb el que compta la nostra localitat, una mala noticia ja que si realment volem ser i creure’ns que podem ser un destí turístic digne que els nostres visitants puguen inclús fer una o dues nits ací i ser el centre d’atracció de qui visita tant la nostra localitat com algunes del voltant tenim molta feina a fer. Feina que ha de ser fruit d’un esforç conjunt de tots els nostres comerços, restaurants i institucions per tal de ficar La Vall d’Uixó al mapa de destinacions turístiques més enllà de només les nostres Grutes de Sant Josep.

Com no pot ser d’una altra manera, des de Ciutadans de La Vall d’Uixó recolçarem tots els projectes encaminats a aconseguir aquest objectiu que, encara que difícil, no és impossible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.