fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Transpaquè? – L’opinió de Manuel Hernández

Transpaquè? – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

A un any de les eleccions municipals de 2019 sembla que els partits de la vella política comencen a ficar-se nerviosos i estan ja en modo campanya. I la veritat és que els puc entendre, donat que cada dia que passa, els votants són més i més crítics amb ells i perden un bon grapat de vots. Però no és casual. La paciència dels ciutadans no és infinita i cada volta són més els que estan disposats a dipositar la seua confiança en Ciutadans.

I és per això que comencen ja a atacar directament al partit i als seus representants tot i utilitzant les més absurdes ocurrències, falsejant la veritat.

Un exemple l’he viscut jo mateix aquesta setmana en el ple extraordinari de La Vall d’Uixó, convocat per a l’aprovació de l’informe de la comissió d’investigació sobre el finançament del Partit Popular local. Una mala planificació del temps establert per a l’exposició de l’informe per part del president de la comissió, ens portava a la situació de que una vegada esgotat el seu temps no havia explicat tot el necessari. Per aquest motiu, i per a que tots els ciutadans tinguen tota la informació, vaig decidir cedir el meu torn de paraula al president de la comissió per tal que continuara, un gest a favor de la transparència i en contra de la presumpta corrupció.

Com no podia ser d’altra manera, el PP no va tardar ni 24 hores en donar la seua particular versió completament distorsionada i manipulada, doncs gràcies a Ciutadans es treia a la llum tot el contingut d’un informe fruit de 22 mesos d’intens treball on es reflexa la nefasta gestió del PP a La Vall d’Uixó. Arribats a la votació, l’informe es traslladarà a fiscalia gràcies als vots de tots els grups del Consistori valler a excepció del Partit Popular que va votar en contra.

Ara serà la justícia qui decidirà si hi ha conseqüències jurídiques o no, i depenent del resultat, serà el propi Partit Popular qui tindrà que decidir si també té conseqüències polítiques. Donat el vot del PP en contra que es trasllade l’informe a la justícia, les conseqüències polítiques ja se les poden imaginar. I es que al Partit Popular la transparència li sona a xinés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.