Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Veni, vidi i adéu – L’opinió d’Óscar Clavell

Veni, vidi i adéu – L’opinió d’Óscar Clavell

Óscar Clavell és regidor en la Vall d’Uixó i diputat nacional al Congrés pel PP.

Els representants del “Govern del Titànic” van venir, van veure i es van anar sense anunciar cap gran obra educativa per a la Vall d’Uixó. El conseller d’Educació, de Compromís, Vicent Marzà, es va burlar de tota la comunitat educativa en assegurar que va a destinar 200.000 euros als col·legis públics de la nostra ciutat.

Arrere queden les pancartes, els xiulets i les manifestacions de l’esquerra exigint més col·legis, més inversió. Llavors governava el Partit Popular. Ara els agitadors estan en els despatxos.

Amb l’esquerra en el Consell, a la Vall d’Uixó ens hem de conformar amb 200.000 euros, una quantitat que dista molt dels trenta milions d’euros que el Partit Popular va invertir en esta ciutat en els últims deu anys de govern realitzant grans obres com els nous col·legis La Cova, Ausiàs March i Cervantes, els IES Benigasló i Honori Garcia, les aules d’automoció de l’IES Botànic Cavanilles, la remodelació del CEIP Asunción i l’Escola Oficial d’Idiomes annexa a l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja.

La visita del president Ximo Puig solament ha servit per a fer-se la foto en el nou IES Honori Garcia, institut la licitació del qual, adjudicació i inici de les obres es van realitzar amb el govern del Partit Popular. És just recordar que amb Isabel Bonig en la Conselleria d’Infraestructures es va licitar i va adjudicar el nou centre.

A la Vall d’Uixó existeixen altres necessitats educatives que han obviat reivindicar l’alcaldessa i la regidora d’Educació. Ambdues podrien haver explicat al conseller i al president els problemes de seguretat del CEIP Leonardo Mingarro o haver-los acostat a les aules d’infantil del CEIP Centelles i, per descomptat, al CEIP Rosario Pérez una obra que ha passat de ser prioritària a poder esperar fins a l’any electoral.

Si prioritzaren les necessitats reals dels vallers, en lloc de dedicar-se a pintar bancs de colors i eliminar noms de carrers, s’hagueren plantejat exigir millores per a la nostra ciutat. No solament educatives, sinó també que prenguen alguna determinació seriosa que solucione els problemes que ells mateixos han ocasionat en el barri Carmaday amb unes obres que van inundar els accessos amb una tempesta d’amb prou faenes sis litres per metre quadrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.