fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

2.699 alumnes de Benicarl贸 han passat pels tallers del Mucbe sobre civilitzacions antigues

2.699 alumnes de Benicarl贸 han passat pels tallers del Mucbe sobre civilitzacions antigues

Els tallers dedicats a les civilitzacions antigues han finalitzat amb un gran 猫xit de participaci贸 i 2.699 alumnes inscrits. Els tallers m茅s sol路licitats han estat els relacionats amb l’art prehist貌ric, els mosaics romans, les m脿scares gregues i els jocs romans.

Aquesta setmana han finalitzat els tallers sobre civilitzacions antigues que des del passat mes d’octubre han tractat tem脿tiques com l’art prehist貌ric, la cultura ibera, la cultura grega i la cultura romana. En total, han estat 2.699 els alumnes dels centres educatius de Benicarl贸 els que han pogut disfrutar dels tallers, organitzats al voltant de quatre lemes: Som artistes prehist貌rics, que ha comptat amb la participaci贸 de 601 xiquets i xiquetes; Els mosaics romans, amb una participaci贸 de 464 alumnes; M脿scares gregues, amb 445 xiquets i xiquetes; i Jocs romans, al qual han assistit 421 alumnes.

Els participants han estat alumnes d’entre 3 i 14 anys que han pogut aprendre on vivien, qu猫 menjaven, com es vestien o com s’expressaven les diferents civilitzacions antigues. El treball amb escaiola (per a elaborar les m脿scares gregues) ha estat un dels millor valorats, seguit del taller de pintura rupestre. Tamb茅 el taller d’escriptura romana ha causat una gran curiositat entre els alumnes.

De cara al tercer trimestre del curs, el Mucbe est脿 treballant per oferir nous tallers, donada la gran acollida que han tingut aquests dedicats a les civilitzacions antigues, tant per part dels alumnes com dels professors, que han valorat la diversitat de les activitats organitzades i la possibilitat que puguen participar tots els xiquets i xiquetes, pel fet de ser gratu茂tes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.