fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

40 noves papereres a Vinar貌s

40 noves papereres a Vinar貌s

La nova dotaci贸 esmenar脿 el d猫ficit de papereres amb qu猫 explicava el carrer Pablo Ruiz Picasso i completar脿 les ja existents en carrer Pilar amb l’objecte de contribuir a mantenir m茅s netes els carrers del municipi.

La regidoria d’Obres i Serveis de Vinar貌s ha comen莽at avui la col路locaci贸 de 40 papereres en els carrers Pablo Ruiz Picasso i Pilar principalment. S’instal路laran 20 en Picasso, ja que actualment nom茅s compta amb 3 unitats, i la resta es repartiran entre carrer Pilar, calle Hospital, Sant Francisco i Muralla per a homogene茂tzar la zona. Aquesta actuaci贸 s’emmarca dins de les accions que l’Ajuntament va a emprendre per a posar soluci贸 al problema dels excrements d’animals de companyia.

L’edil d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, indicava que 鈥渄es de la regidoria d’Obres, en col路laboraci贸 amb la de Medi ambient, estem preparant una nova campanya de conscienciaci贸 ciutadana per a intentar atallar el problema dels excrements i orines dels gossos, i tenim molt clar que si volem que els nostres ve茂ns col路laboren a mantenir els carrers nets, des de l’Ajuntament hem de proporcionar totes les facilitats possibles, abans de passar a mesures mes dr脿stiques鈥. En aquest sentit, Alsina explicava que 鈥渘o entenem com l’equip de govern anterior, ha perm猫s que carrers tan importants com Ruiz Picasso i Pilar, comptaren amb tan poques papereres urbanes i a la mateixa hora iniciaren campanyes de conscienciaci贸 ciutadana apel路lant al civisme, quan el consistori era el primer que no col路laborava amb els seus ve茂ns a tenir la ciutat neta鈥.

Finalment, l’edil d’Obres i Serveis apel路lava al civisme dels propietaris de gossos i recordava que aquestes noves papereres, de 80 litres de capacitat, han tingut un cost de 10.000 鈧 per al Consistori, 199 鈧 m茅s IVA la unitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.