fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora conclou la neteja del Barranquet per a prevenir inundacions

Almassora conclou la neteja del Barranquet per a prevenir inundacions

Els operaris traslladen a l’abocador la mala herba i estris arreplegats

 

Els operaris que han treballat durant un mes en l’esbrosse i retirada d’estris del Barranquet han iniciat avui el trasllat de les restes a l’abocador. En total, la localitat ha arreplegat la mala herba i desaprofitaments acumulats durant mesos en 12.000 metres quadrats del llit. La neteja evitar脿 que es produ茂squen inundacions en cas de fortes pluges, a m茅s d’oferir una imatge millor de l’entorn que beneficia als ve茂ns de la zona.

Els treballs realitzats han incl貌s la neteja d’aproximadament 4.000 metres quadrats dins del barranc, coincidint amb el final del carrer Sant Esteban, i altres 8.000 metres quadrats dins de la zona que correspon al grup F脿tima. En tots dos casos les labors s’han centrat en l’esbrosse, la retirada d’estris, pl脿stics, papers i restes de poda que avui es traslladaran a l’abocador en m茅s de 10 viatges en camionetes.

Entre altres operaris, quatre beneficiaris del pla d’ocupaci贸 agr铆cola han treballat durant una setmana amb maquin脿ria lleugera per a millorar el resultat de la neteja. Han comptat amb quatre equips per a retirar les herbes, aixades, fal莽s i cabassos, als quals s’ha sumat durant 15 dies la maquin脿ria pesada per a les labors de m茅s envergadura: m脿quina amb bra莽 per a netejar els marges del barranc, una m脿quina amb pala para esbrosse i aplanament de la zona i el cami贸 del Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica (SMML) per a c脿rrega.

El Servei d’Inspecci贸 de Salubritat ha vigilat els treballs per a prevenir els efectes d’una possible gota freda en el tram que divideix els termes municipals de Castell贸 i Almassora. A m茅s, ha treballat tamb茅 en la poda de les xicandres i la resta d’arbres del llit entre els grups F谩tima i Corell per a millorar la imatge d’aquest entorn natural situat entre ambdues localitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.