fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora tanca les bases per al XXIII Concurs del cartell de festes de Santa Quit猫ria 2016

Almassora tanca les bases per al XXIII Concurs del cartell de festes de Santa Quit猫ria 2016

El certamen de fotografia taurina premiar脿 la millor imatge dels bous al carrer.

L’Ajuntament d’Almassora convoca el XXIII Concurs del cartell de festes de Santa Quit猫ria 2016 que estableix un premi 煤nic de 600 euros per al guanyador. El termini per a presentar les obres comen莽ar脿 una vegada publicades les bases en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) i finalitzar脿 el 21 de mar莽 de 2016 a les 13.00 hores.

Cada participant podr脿 presentar tantes obres com desitge i dirigir-les a la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Almassora (pla莽a Pere Cornell, 1). Els treballs portaran un lema, que constar脿 aix铆 mateix en un sobre tancat, en l’interior del qual haur脿 d’anar el nom, cognoms, domicili, poblaci贸, data de naixement, NIF de l’autor i tel猫fon de contacte.

El cartell haur脿 de presentar-se en format vertical, en una superf铆cie pintada de 65×90 cent铆metres sobre un bastidor de 70×100 cm. En els originals, de forma ben visible, haur脿 de figurar l’escut d’Almassora i la inscripci贸 鈥淔estes de Santa Quit猫ria 2016 鈥 Almassora, del 20 al 29 de maig, Festes d’Inter猫s Tur铆stic Provincial鈥.

La taula de valoraci贸 estar脿 composta per tres funcionaris de l’Ajuntament d’Almassora i altres persones vinculades a les arts pl脿stiques i al m贸n de la cultura, que valoraran la qualitat art铆stica i, especialment, l’expressivitat com a cartell anunciador de les festes de Santa Quit猫ria. El veredicte del jurat es produir脿 el 22 de mar莽 i ser脿 inapel路lable.

Fotografia taurina

D’altra banda, l’Ajuntament d’Almassora ha tancat ja les bases per a la convocat貌ria del XXIII Concurs de fotografia taurina de les festes de Santa Quit猫ria 2016, que tindr脿 els mateixos terminis que el certamen del cartell dels festejos. Els participants hauran de presentar una imatge relacionada amb els bous al carrer a Almassora, que il路lustrar脿 el cartell taur铆 de la setmana gran. En aquest cas hi haur脿 un premi de 300 euros per al guanyador i un acc茅sit de 200 euros per al segon classificat.

Les fotografies premiades no podran haver sigut guardonades en cap altre concurs ni editades en cap publicaci贸. Com en el cas anterior, les obres no premiades podran retirar-se en un termini de 30 dies despr茅s de l’exposici贸 de tots els treballs durant la setmana de festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.