fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco es presenta a la reelecció per a presidir el PP de la ciutat de Castelló

Begoña Carrasco es presenta a la reelecció per a presidir el PP de la ciutat de Castelló

La líder dels Populars a la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, anuncia la seua candidatura per a reeditar el lideratge al capdavant del PP a la ciutat de Castelló en el X Congrés del PP Local que se celebrarà el pròxim 19 de novembre de 2021.

“Afronte aquesta responsabilitat amb més força i il·lusió que mai. Castelló necessita un canvi de polítiques. Davant la paràlisi: acció, davant els problemes: solucions. Els castellonencs no necessiten polèmiques, sinó respostes, no demanen ajudes, sinó oportunitats. Ara més que mai, només hi ha un partit capaç de retornar la gestió de l’Ajuntament al conjunt dels castellonencs. El PP és l’únic capaç de configurar un govern municipal que defense els interessos generals, de tots els castellonencs”, ha assenyalat.

“Bufen vents de canvi i tinc el convenciment que una altra manera de governar és possible, deixant a un costat les polèmiques que divideixen als castellonencs. Som l’alternativa als qui prioritzen les butaques, sous i la ideologia, oblidant les necessitats reals del carrer. Unes prioritats que no sumen, en absolut, a la recuperació econòmica tan necessària en aquesta pandèmia”, assegura Carrasco.

En aquest sentit, afegeix: “Som l’alternativa que aposta per la llibertat i el respecte als drets fonamentals, perquè les famílies puguen triar com viure, l’educació que volen per als seus fills o a quin metge volen anar. Un projecte que no es basa a “revisar” el passat sinó de conquistar el futur. Un projecte que posa l’accent en la generació de llocs de treball, que fa costat als autònoms, als joves, que aposta per l’autonomia personal dels nostres majors, i que aplicarà una baixada d’impostos perquè les famílies puguen arribar millor a fi de mes, després de les recents pujades de la llum, el gas o el gasoil. Estarem a l’altura del que Castelló necessita. Ho demostrarem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.