fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benestar Social s’interessa per la Mancomunitat de la Plana Alta

Benestar Social s’interessa per la Mancomunitat de la Plana Alta

El secretari auton貌mic d’Inclusi贸 i Igualtat, Alberto Ib谩帽ez, i la directora territorial de Benestar Social, Carmen Fenollosa, visiten Vilafam茅s.

El secretari auton貌mic d’Inclusi贸 i Igualtat, Alberto Ib谩帽ez, i la directora territorial de Benestar Social, Carmen Fenollosa, han visitat Vilafam茅s per con猫ixer la realitat dels serveis socials de la Mancomunitat de la Plana Alta. Per part de la Mancomunitat han participat en la reuni贸, Vicent Pallar茅s -tamb茅 alcalde de Sant Joan de Mor贸-, l’alcalde de Vilafam茅s, Abel Ib谩帽ez, i el regidor de Benestar Social i Igualtat, Longi Gil. L’objectiu de la trobada, segons ha apuntat Gil, ha estat la “reorganitzaci贸 de l’assist猫ncia que presten les treballadores socials als sis pobles de la Mancomunitat de la Plana Alta. Es pret茅n aclarir les traves que burocr脿tiques per racionalitzar les tasques i, aix铆, minimitzar els despla莽aments del personal, reduir les llistes d’espera dels usuaris i optimitzar la qualitat dels serveis que es presten “.
En aquesta mateixa reuni贸, els respresentants de la Mancomunitat han transm猫s als responsables dels Serveis Socials de la Conselleria, la desconsideraci贸 que la Diputaci贸 ha tingut amb aquests pobles de la Plana Alta, ja que ha denegat la subvenci贸 a les tres peticions d’unitats de respir familiar de la comarca. Segons informa Longi Gil, cap de les sis pobles de la Mancomunitat compta amb aquest servei “tot i que les unitats de respir s贸n cada vegada m茅s necess脿ries per l’envelliment de la poblaci贸”, i afegeix “l’administraci贸 p煤blica no poden ignorar les necessitats de les persones “. La Mancomunitat de la Plana Alta la formen sis pobles dispersos (Sant Joan de Mor贸, Vilafam茅s, La Pobla Tornesa, Benlloch, Coves de Vinrom脿 i La Serra En Galzeran) i la dist脿ncia entre els m茅s allunyats 茅s d’uns 50 quil貌metres. Aquesta agrupaci贸 de municipis 煤nicament tenen mancomunats els serveis socials que es troben centralitzats a la poblaci贸 de Sant Joan de Mor贸.
Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.