fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 obre el p脿rquing de la pla莽a de Moss茅n Tom谩s, amb 120 noves places d’aparcament

Benicarl贸 obre el p脿rquing de la pla莽a de Moss茅n Tom谩s, amb 120 noves places d’aparcament

Benicarl贸 compta amb 120 noves places d’aparcament que contribuiran a pal路liar els problemes d’estacionament a la ciutat. Les actuacions per tal de poder obrir el p脿rquing han suposat una despesa de m茅s de 12.000 euros.

A partir de dem脿 divendres quedar脿 obert el p脿rquing de la pla莽a de Moss茅n Tom谩s, a l’avinguda de M茅ndez N煤帽ez, que estava tancat des que es van acabar les obres, l’any 2012. En els 煤ltims mesos s’han pogut dotar les instal路lacions de les condicions necess脿ries i finalment, sis anys despr茅s de l’inici de les obres, el p脿rquing pot obrir les portes amb total normalitat.

Concretament, les actuacions que s’han hagut de dur a terme per a obrir el p脿rquing (que ha estat tancat quasi quatre anys) han estat la revisi贸 de tot el sistema de protecci贸 antiincendis, la reposici贸 del quadre de control de l’elevador, que s’havia vist afectat per una inundaci贸, tamb茅 s’ha revisat el grup electrogen i s’han substitu茂t els motors de les portes motoritzades d’acc茅s i sortida. A m茅s, s’han instal路lat 5 c脿meres de vigil脿ncia nom茅s per a vianants connectades amb la Policia Local, que serviran per controlar les persones que entren i surten, per貌 no per a vigilar els vehicles. Finalment, s’han realitzat treballs de pintura i senyalitzaci贸 interior. En total, la despesa ha estat de 12.052 euros.

El nou aparcament municipal disposa de 120 places d’estacionament i estar脿 obert de 8.00 a 21.00 hores de manera gratu茂ta durant un temps que encara est脿 per determinar. Mentrestant, l’Ajuntament estudiar脿 la possibilitat d’adjudicar el p脿rquing per gesti贸 directa, amb un pla d’ocupaci贸 a trav茅s del qual es contractaria tres persones majors de 45 anys que s’encarregarien de mantindre el servei. M茅s endavant, la voluntat de l’Ajuntament 茅s estudiar la possibilitat de traure l’aparcament a licitaci贸 juntament amb el p脿rquing de la pla莽a de la Constituci贸 i la resta de la zona blava de Benicarl贸.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’obertura del p脿rquing, 芦que era una obsessi贸 per a mi en el sentit que era una obra que havia costat molts diners i era molt necess脿ria per al municipi禄. 芦Per fi podem dir que l’hem obert禄, ha dit l’alcaldessa. Sobre el solar de la fundaci贸 Compte Fibla, molt proper al p脿rquing, Miralles ha confirmat que iniciaran converses amb el patronat de la fundaci贸 per tal de convertir el solar en una instal路laci贸 esportiva amb pistes obertes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.