fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim celebra el Certamen Internacional de Guitarra Francisco T谩rrega en el seu cinquant猫 aniversari

Benic脿ssim celebra el Certamen Internacional de Guitarra Francisco T谩rrega en el seu cinquant猫 aniversari

L’ajuntament de Benic脿ssim amb l’ajuda de la Diputaci贸 vol modernitzar tota l’organitzaci贸 i incrementar la promoci贸 en la cinquanta edici贸 del que 茅s, sens dubte, el festival de guitarra cl脿ssica m茅s reconegut d’Espanya

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, s’ha reunit amb el viceperesident de la Diputaci贸 i diputat de cultura, Vicent Sales. Es tracta de la primera trobada amb les entitats vinculades a l’organitzaci贸 del Certamen Internacional de Guitarra Francisco T谩rrega, per a cercar el seu respatler en l’organitzaci贸 del l’aniversari del Certamen Internacional de Guitarra Francisco T谩rrega.

Marqu猫s ha assenyalat que 鈥淏enic脿ssim compta amb una joia cultural com 茅s l’homenatge i posada en valor que es fa de l’obra del nostre guitarrista m茅s internacional i que es transfereix en un dels concursos de guitarra cl脿ssica amb major fama i reconeixement mundial. Aquest potencial s’ha de posar en valor i ho anem a fer aprofitant la celebraci贸 del cinquant猫 aniversari d’aquest certamen. Per a莽貌 volem que no solament siga una edici贸 especial, sin贸 que compte amb l’impuls manifest de totes les entitats vinculades a la cultura, com s贸n l’Ajuntament de Benic脿ssim, la Diputaci贸, els ajuntaments de Castell贸 i Vila-real i l’Institut Valenci脿 de la M煤sica鈥.

L’alcaldessa ha destacat que 鈥渓a voluntat 茅s crear una comissi贸 de treball per a renovar l’organitzaci贸 i modernitzar-la engegant una programaci贸 m茅s 脿mplia i pr貌pia d’una edici贸 de luxe com ser脿 aquest aniversari鈥.

Com tret聽d’eixida en aquesta edici贸, el pintor castellonenc, Amat Bell茅s, ha dissenyat un cartell que amb la imatge de les mans de l’artista sobre les cordes de la seua estimada guitarra, transmet la for莽a d’un T谩rrega que no va tenir els suficients reconeixements en la seua 猫poca. Marqu猫s ha apuntat que 鈥渧olem que l’obra del mestre torne a donar-se a con猫ixer i s’acoste a tots els p煤blics鈥.

La voluntat municipal 茅s que, a m茅s, aquesta comissi贸 impulse una programaci贸 m茅s enll脿 dels dies propis de celebraci贸 del certamen a la fi d’estiu i que durant tot l’any es puga recordar tant l’obra com la figura del mestre T谩rrega.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.