fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana es escollida per a la celebraci贸 de la XV Jornada de Portes Obertes d’Emerg猫ncies

Borriana es escollida per a la celebraci贸 de la XV Jornada de Portes Obertes d’Emerg猫ncies

En les jornades, que es realitzaran aquest dissabte 13 de febrer, participen efectius dels diferents cossos de seguretat i emerg猫ncies.

聽Borriana acollir脿 la XV Jornada de Portes Obertes d’Emerg猫ncies, despr茅s de ser escollida per a celebrar aquest esdeveniment que en cada edici贸 recau en un punt de la Comunitat Valenciana, amb motiu de la commemoraci贸 del Dia Europeu del 112.

聽La jornada, dirigida sobretot als joves i organitzada per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Borriana, es desenvolupar脿 aquest pr貌xim dissabte 13 de febrer en l’Avinguda Londres entre les 10 i les 18 hores.

聽En l’esdeveniment participaran efectius dels diferents serveis d’emerg猫ncies, entre ells la UME (Unitat Militar d’Emerg猫ncies de l’ex猫rcit), que realitzar脿 un important desplegament. L’assist猫ncia del personal psicol貌gic d’Emerg猫ncies de la Generalitat Valenciana, especialitzat a atendre a les v铆ctimes i familiars de situacions traum脿tiques, ser脿 una de les principals novetats de l’esdeveniment.

En aquestes jornades, que comptaran amb la pres猫ncia de quatre helic貌pters (un de la Gu脿rdia Civil i tres de la Generalitat Valenciana), es van a realitzar demostracions v脿ries com a exhibici贸 amb gossos antidroga o excarceracions en vehicles de m脿 del Consorci Provincial de Bombers.

聽Per la seua banda, Protecci贸 Civil i la Policia Local de Borriana tamb茅 han organitzat activitats per a donar a con猫ixer diferents aspectes del seu treball. L’Ajuntament de la localitat ha preparat cartells i tr铆ptics per a donar difusi贸 a l’esdeveniment, que seran repartits al llarg d’aquesta setmana en els diferents centres educatius.

Javier Gual, regidor de Seguretat, ha destacat que 鈥渓’elecci贸 de Borriana per a acollir aquestes jornades ens va a permetre con猫ixer m茅s d’a prop el funcionament d’aquests serveis d’emerg猫ncies, que a Borriana es va poder comprovar de primera m脿 en la passada edici贸 de l’Arenal Sound a causa de l’episodi de fortes pluges. En aquesta ocasi贸 vam poder constatar la import脿ncia del treball coordinat i la seua efectiva intervenci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.