fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana lliura els premis a les comparses de la Cavalcada del Ninot i als campionats esportius

Borriana lliura els premis a les comparses de la Cavalcada del Ninot i als campionats esportius

La Falla Barri Valencia ha rebut el primer premi de les comparses de la Cavalcada del Ninot 2016.

Despr茅s d’un cap de setmana d’actes fallers, hui dilluns s’ha celebrat en la Llar Faller el lliurament dels premis a les Comparses de la Cavalcada del Ninot 2016. La 聽Reina Fallera i la 聽Reina Fallera Infantil han sigut les encarregades de lliurar els premis atorgats pel Jurado, format per representants de les 19 comissions falleres. El primer premi ha sigut per a la Falla Barri Valencia, el segon premi per a la Falla Barri la Vila i el tercer per a Quarts de Calatrava.

聽En quarta posici贸 ha quedat la Falla Don Bosco i en cinqu猫 lloc la Falla Barri l’Escorredor, mentre que la Falla Societat Sant Josep ha rebut el sis猫 premi, la Falla Pla莽a Chicharro el set猫 i la Falla Societat Centre Espanya ha quedat en vuitena posici贸. El premi a el 鈥淢illor personatge鈥 ha sigut para Savina Vilar de la Falla Quarts de Calatrava per 鈥淪hiva la diosa Ind煤鈥.

La Falla Don Bosco s’ha al莽at amb el primer premi de les Comparses de la Cavalcada del Ninot Infantil 2016. El segon premi ha sigut per a la Falla Societat Centre Espanya i la Falla Barri Valencia ha aconseguit el tercer premi. En quart lloc ha quedat la Falla Societat Club 53, en cinqu猫 lloc la Falla Barri la Vila i en sisena posici贸 la Falla Quarts de Calatrava. El set猫 premi ha recaigut en la Falla Pla莽a Chicharro i el vuit猫 premi ha sigut per al Barri l’Escorredor.

Blanca Angulo Tornador, de la Falla Barri Valencia, ha aconseguit el premi al Millor Ninot Infantil per 鈥淢aria Antonieta鈥.

聽En aquest acte tamb茅 s’han lliurat les 鈥淩ecompenses鈥 de l’exercici Faller 2016 de la Junta Local Fallera de Borriana i de la Junta Central Fallera de Valencia, a m茅s dels premis dels Campionats de Parx铆s, Truc, Guinyot i Futbol铆.

La Falla Rei Jaume I ha sigut la guanyadora del Campionat de Parxis, la Falla Societat Sant Josep s’ha portat el segon premi i la Falla Pla莽a Chicharro el tercer.

Els guanyadors del Campionat de Truc han sigut la Falla Barri la Vila, que ha quedat en primera posici贸, seguida per la Falla Societat de Ca莽adors i Falla Barri Val猫ncia.

En el Campionat de Guinyot la Falla Barri la Vila ha rebut el primer i segon premi, mentre que la Falla la Ravalera s’ha portat el tercer guard贸.

聽Els vencedors del futbol铆 han sigut la Falla Barri la Bosca, que s’ha portat el primer premi, la Falla Societat Centre Espanya, que ha quedat en segon lloc, i la Falla Barri la Ravalera, que ha rebut el tercer premi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.