fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana presenta la XV Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública

Borriana presenta la XV Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública

La jornada, que se celebra aquest dissabte, inclou exhibicions i tallers a càrrec dels diferents serveis d’emergències.

L’Ajuntament de Borriana ha presentat la XV Jornada de Portes Obertes sobre Emergències i Seguretat Pública, que enguany se celebra per primera vegada en la localitat i que tindrà lloc el dissabte 13 de febrer en l’Avinguda Londres a partir de les 10’30 hores.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Borriana i la Generalitat Valenciana, ha sigut presentada en roda de premsa per l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont i el regidor de Seguretat, Javier Gual, que han estat acompanyats pel director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, el subdirector d’Emergències de la Generalitat, Jorge Suárez, diferents membres de la delegació de la Consellería a Castelló i el cap de la Policia Local de Borriana en aquest Dia Europeu del 112.

La programació d’aquesta jornada, que commemora la celebració del Dia Europeu del 112, inclou 9 exhibicions i 8 tallers i xarrades a càrrec de més d’una vintena d’agències i organismes col·laboradors relacionats amb les emergències i la seguretat. Exhibicions canines, demostracions d’agilitat o una intervenció en accident de trànsit amb assistència sanitària i psicològica són algunes de les activitats organitzades.

 El director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències ha fet balanç del 112 des de la seua posada en funcionament fins a l’actualitat, i ha destacat que “en aquests 17 anys el servei està més que consolidat amb una mitjana de quasi 4 milions de trucades anuals, la qual cosa suma un total de quasi 60 milions de trucades des que va començar a funcionar”. “L’any 2015 el “112 Comunitat Valenciana” va rebre 3.190.824 trucades, mentre que es van gestionar un total de 681.279 incidents, la major part sanitaris”, ha afirmat José María Ángel.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha agraït a la Generalitat que s’haja triat Borriana per a realitzar aquesta fira. Safont ha assenyalat que “aquesta és una excel·lent oportunitat per a conèixer més d’a prop com treballen aquests professionals i reconèixer la valuosa labor de servei públic que realitzen en una jornada en què el nostre municipi obri les seues portes per a donar a conèixer tots els seus atractius”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.