fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló celebra el Dia Mundial de les Aus Migratòries amb tallers i xerrades

Castelló celebra el Dia Mundial de les Aus Migratòries amb tallers i xerrades

L’activitat, que tindrà lloc a les 10:30 hores del dissabte 16 d’octubre, es realitzarà al Parc del Meridià i tindrà una duració aproximada d’unes 3 hores.

Amb motiu del Dia Mundial de les Aus Migratòries, l’Ajuntament de Castelló organitza la campanya ‘Celebrem amb la natura’, amb l’objectiu de posar en valor el nostre patrimoni natural i gaudir dels espais públics i de la ciutat.

Durant la campanya, es realitzarà una xerrada explicativa sobre el procés natural de la migració de les aus, analitzant les diferents espècies que podem trobar al nostre entorn. A continuació, s’organitzarà un taller de construcció de caixes-niu on, a més de construir-les amb les pròpies mans, els participants podran decorar-les al seu gust i emportar-les a casa.  

Les caixes-niu són cavitats artificials fetes per a aquelles aus que pretenen aconseguir una avifauna similar a la dels boscos. La deterioració del nostre entorn natural o la falta de masses boscoses fan necessària la col·locació d’estes caixes-niu. 

Per a més informació sobre l’activitat i inscripcions, entrar a http://www.naturacastello.es o telefonar al 611 496 058. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.