fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebrar脿 el Dia per la preservaci贸 de la capa d’oz贸 amb una jornada en el paratge de la Magdalena

Castell贸 celebrar脿 el Dia per la preservaci贸 de la capa d’oz贸 amb una jornada en el paratge de la Magdalena

Transici贸 Ecol貌gica continua el 17 de setembre la campanya Celebrem de la Natura.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 celebrar脿 el pr貌xim 17 de setembre el Dia Internacional per la preservaci贸 de la capa d’oz贸 amb una jornada en el paratge de la Magdalena. Aquesta activitat s’emmarca en la campanya聽d’educaci贸 ambiental聽Celebrem amb la Natura que organitza el departament que dirigeix Fernando Navarro per a posar en valor els espais naturals del terme i la import脿ncia de la seua conservaci贸.

Amb la iniciativa del Dia Internacional de preservaci贸 de la capa d’oz贸 continuarem involucrant a la ciutadania en la cura de la nostra riquesa ambiental i en h脿bits sostenibles per a fer front al canvi clim脿tic”, ha destacat el regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro.

La jornada de Celebrem amb la Natura constar脿 de dues activitats; primer hi haur脿 una聽gincana en el paratge i segon una interpretaci贸 del cel en l’ermita. Ser脿 de 19.30 a 22.30 hores. Les persones interessades s’han d’inscriure en聽info@naturacastello.es.

La seg眉ent cita ser脿 el 25 de setembre amb una neteja a la platja pel Dia Mar铆tim Mundial.

Celebrem amb la Natura commemora diferents dies internacionals vinculats al medi ambient per a projectar l’entorn natural del terme municipal. Durant l’any s’han previst 18 activitats, amb tallers, rutes de senderisme i ciclistes o聽gincanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.