fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló llança una línia d’ajudes per al sector de l’oci nocturn

Castelló llança una línia d’ajudes per al sector de l’oci nocturn

Estes ajudes de 500.000 euros van destinades a pal·liar els efectes econòmics per l’aplicació de les mesures de prevenció de la covid-19.

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat les bases per a la concessió d’ajudes directes a persones treballadores autònomes i persones jurídiques de l’oci nocturn de la ciutat que es van veure obligats al tancament de l’activitat per la normativa sanitària de prevenció davant la covid-19. 

En total, el consistori ha aprovat una partida de 500.000 euros en ajudes procedents del Pla Reactivem Castelló-Empreses de la Diputació de Castelló que destinarà a pal·liar les conseqüències econòmiques d’aquest sector produïdes a causa de les mesures de contenció de la pandèmia.

Les ajudes podran sol·licitar-se a partir del dimarts, una vegada publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) este dissabte. Les ajudes aniran dirigides a cobrir despeses corrents de l’activitat realitzats des de l’1 d’abril de 2020 fins a la data de presentació de la subvenció. 

Seran beneficiaris, les persones autònomes o empreses, persones físiques o jurídiques de naturalesa privada, així com les comunitats de béns, societats civils i altres entitats econòmiques que desenvolupen activitat en locals com ara discoteques, sales de festa, karaoke o pubs, que s’hagen vist afectats per la suspensió forçosa de la seua activitat per aplicació de la normativa sanitària. 

La quantia de les ajudes serà de 10.000 euros per cada persona treballadora autònoma o persona jurídica dels sectors de l’oci nocturn. Les bases, una vegada publicades en el BOP, podran consultar-se en www.castello.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.