fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 prepara un dispositiu de seguretat per a Magdalena amb m茅s de 4.500 serveis

Castell贸 prepara un dispositiu de seguretat per a Magdalena amb m茅s de 4.500 serveis

Els cossos de seguretat i emerg猫ncies celebren la junta local presidida per Marco per al 75 aniversari de les festes fundacionals.

L’Ajuntament de Castell贸 ha acollit aquest mat铆 una Junta Local de Seguretat extraordin脿ria amb motiu de la celebraci贸 de les festes de la Magdalena, que se celebraran del 14 al 22 de mar莽. La reuni贸 ha estat presidida per l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, al costat de la subdelegada del Govern, Soledad Ten, el regidor de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies, Omar Braina, i els comandaments del Cos Nacional de Policia, Gu脿rdia Civil, Policia Auton貌mica, Policia Local, Bombers i Protecci贸 Civil.

El dispositiu, a trav茅s del que es preveu realitzar m茅s de 4.500 serveis durant els nou dies de festes i refor莽ar la seguretat en horari nocturn, est脿 preparat per a garantir la conviv猫ncia i mantindre l’ordre p煤blic en el desenvolupament dels actes programats i l’objectiu 茅s donar una resposta r脿pida i efica莽 davant qualsevol eventualitat davant la previsi贸 de gran congregaci贸 de p煤blic. “Per a aix貌, hi haur脿 m脿xima coordinaci贸 i col路laboraci贸 entre tots els cossos de seguretat i voluntaris”, segons ha assegurat el regidor de Seguretat P煤blica, Omar Braina, despr茅s de la Junta Local de Seguretat.

Tot l’operatiu de seguretat de les festes de la Magdalena es coordinar脿 des del Centre Municipal de Seguretat i Emerg猫ncies (CIMSE) seguint el Procediment Municipal enfront d’Emerg猫ncies en les Festes de la Magdalena 2020 elaborat per Protecci贸 Civil. A m茅s, en la zona dels actes hi haur脿 un lloc de comandament preventiu, des del qual es far脿 el seguiment de l’esdeveniment.

La celebraci贸 d’actes amb gran aflu猫ncia de p煤blic, com les grans desfilades com el Preg贸, la Romeria, els espectacles pirot猫cnics o els concerts, s贸n el que mobilitzaran m茅s efectius, i per a garantir la seguretat en aquests esdeveniments s’estableix un dispositiu preventiu general, que coordina recursos de seguretat, emerg猫ncies, sanitaris i de protecci贸 civil, amb els responsables de l’organitzaci贸 dels mateixos i resta de col路lectius implicats. En els actes amb menor assist猫ncia de p煤blic i les celebracions ordin脿ries durant les festes en via p煤blica i locals privats, tamb茅 hi haur脿 pres猫ncia pr貌xima de recursos de seguretat, sanitaris i de protecci贸 civil per a previndre accidents i intervindre en el cas que succe茂squen.

A m茅s, enguany s’habilitaran quatre punts violeta, al passeig Ribalta, Porta del Sol, avinguda Blasco Ib谩帽ez i pla莽a Maria Agustina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.