fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 tamb茅 proclama als pregoners

Castell贸 tamb茅 proclama als pregoners

Santiago L贸pez i Hugo S谩nchez van cantar en el sal贸 de plens els textos de Bernat Artola i Vicent Pau Serra

El Sal贸 de Plens de l’Ajuntament de Castell贸 ha acollit avui l’Acte Oficial de Presentaci贸 dels Pregoners de la Magdalena 2016 i el Lliurament dels Pregons, un esdeveniment en el qual els pregoners d’enguany, Santiago L贸pez Rodr铆guez i Hugo S谩nchez Burguete, han cantat per primera vegada els textos dels poetes Bernat Artola i Vicent Pau Serra i Fortu帽o, respectivament.

En l’acte, l’alcaldessa ha fet oficial el nomenament dels pregoners, els ha imposat el pin de l’escut de la ciutat i els ha fet lliurament d’un exemplar del Preg贸 Infantil que va escriure Vicent Pau Serra i Fortu帽o i d’una c貌pia del Preg贸 de Bernat Artola. A continuaci贸, els pregoners han cantat per primera vegada el text davant dels m茅s de 100 assistents que han omplert el Sal贸 de Plens.

Amparo Marco ha explicat que “era de just铆cia donar-li a les figures dels pregoners i als magn铆fics textos d’ambd贸s pregons la dignitat i rellev脿ncia que mereixen com a s铆mbols tan estimats i significatius de les nostres Festes de la Magdalena”. “Per a莽貌 hem organitzat aquest acte al Sal贸 de Plens i hem encomanat una nova gualdrapa per al cavall dels pregoners amb l’escut de Castell贸” ha afegit la primera edil.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha explicat queestem conven莽uts que Santi L贸pez i Hugo S谩nchez compliran enguany a la perfecci贸 el servei a la ciutat que avui els he encomanat. Tots dos s’estimen la festa de Castell贸 i han mantingut i mantenen vincles importants amb les entitats festeres. Gr脿cies per l’inter猫s que heu posat, per les hores d’assaig, pels nervis, per貌 sobre tot gr脿cies per la vostra il路lusi贸, per l’estima, per l’emoci贸 i per l’alegria que posareu a partir d’avui en aquesta missi贸, i que ens contagiareu especialment els dies de les festes. I gr脿cies perqu猫 estic ben segura que sempre dureu el nom de Castell贸 per davant i ben alt, com a bons fills d’aquesta ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.