fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les mesures per a contruir el col路legi Regina Na Violant

Comencen les mesures per a contruir el col路legi Regina Na Violant

La constructora del col路legi Regina Violant inicia els mesuraments sobre el terreny per a accelerar les obres
Signar脿 el contracte amb el Consell despr茅s de les vacances de Nadal

L’empresa adjudicat脿ria de les obres del col路legi Regina Violant ja ha realitzat els primers tastos sobre els terrenys que albergaran l’edifici. La signatura Torresc谩mara ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora el despla莽ament dels seus t猫cnics fins al solar per a realitzar mesuraments 鈥渋n situ鈥 i avan莽ar sobre pl脿nol els treballs que m茅s tard es traslladaran fins a l’antiga Garrofera.
Segons han indicat els responsables de la constructora, la seua intenci贸 passa per accelerar els tr脿mits administratius i el treball en l’oficina t猫cnica i el solar i aix铆 escur莽ar els terminis previs a la construcci贸. Per la seua banda, la Conselleria d’Obres P煤bliques ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora que formalitzar脿 el contracte de les obres el pr貌xim mes de gener, passades dates nadalenques.
Segons el calendari que marca la llei, la constructora t茅 un termini d’un mes entre la signatura del contracte i l’inici real dels treballs, per la qual cosa les obres haurien de comen莽ar com a m脿xim al febrer. Torresc谩mara, no obstant a莽貌, ha assenyalat que entre els seus plans no figura esgotar aqueix per铆ode, sin贸 despla莽ar m脿quines i materials fins al recinte per a emprendre els treballs al m茅s prompte possible. De fet, l’empresa adjudicat脿ria ja va comunicar dies arrere al consistori l’enviament dels avals i la resta de la documentaci贸 requerida per la Conselleria d’Obres P煤bliques pr猫via a la signatura del contracte.
Tal com figura en la resoluci贸 de l’adjudicaci贸, que contempla un termini d’execuci贸 de 18 mesos, la Generalitat Valenciana distribuir脿 en dues anualitats la seua inversi贸 per a les obres del col路legi Regina Violant. Aix铆, d’una banda injectar脿 4.620.000 euros en 2016, l’exercici que copar脿 el gruix de l’actuaci贸 al costat del poliesportiu La Garrofera, i completar脿 l’obra en 2017 amb un pressupost de 549.399,62 euros.
En total, l’Administraci贸 valenciana invertir脿 5.169.399,62 euros despr茅s de l’adjudicaci贸 a l’empresa que va presentar la millor oferta d’entre les 40 que es van presentar al concurs p煤blic. El Consell estalviar脿 1.760.090,49 euros respecte al pressuposat l铆mit de licitaci贸. Aquesta inversi贸 permetr脿 construir un col路legi de tres l铆nies educatives dissenyat pels t猫cnics de l’Ajuntament d’Almassora.
El centre projectat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol comptar脿 amb tres l铆nies educatives formades per 9 unitats d’Infantil, 18 de Prim脿ria i un menjador escolar sobre una superf铆cie constru茂da de 7.127 metres quadrats. L’edificaci贸 del Regina Violant posar脿 fi a una d猫cada d’activitat en aules prefabricades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.