fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comprom铆s-Podem coordina un assalt als trens de tota la prov铆ncia

Comprom铆s-Podem coordina un assalt als trens de tota la prov铆ncia

L’original campanya informativa s鈥檋a iniciat ahir de vesprada a les estacions entre Vinar貌s i Castell贸 i prosseguir脿 dem脿 dilluns a primera hora entre Castell贸 i Almenara.
Sorl铆: “Unes connexions com cal, dissenyada per a les persones i que vertebre el territori ser脿 una prioritat des de la nit del 20D鈥

Un “assalt informatiu” en la pr脿ctica totalitat de les estacions de tren de les comarques de Castell贸. Aquesta 茅s l’original campanya impulsada per la candidatura de Comprom铆s-Podem 脡s el Moment, amb la qual es pret茅n donar a con猫ixer entre la ciutadania castellonenca les propostes en infraestructures de la candidatura, aix铆 com denunciar l’aband贸 sistem脿tic a qu猫 ens han sotm猫s els successius governs de PP i PSOE als municipis de Castell贸 “.

“Assaltem els trens” 茅s una iniciativa de campanya que vol conscienciar la poblaci贸 de l’abandonament que ha patit Castell贸 des del Govern central en mat猫ria de comunicacions i especialment en mat猫ria ferrovi脿ria”, explica Sorl铆. Per aix貌, “en cadascuna de les estacions des de Vinar貌s fins al Maestrat, s’informa des d鈥檈sta vesprada e帽s usuaris de qu猫 茅s el corredor mediterrani, quines propostes tenim per millorar les connexions tamb茅 per explicar-que el tercer carril que han projectat els anteriors governs per a Castell贸 茅s nom茅s un pegat davant la falta de voluntat inversora a les nostres comarques “, explica la n煤mero 2 de la candidatura al Congr茅s de Comprom铆s-Podem, Claudia Varella.

“Unes connexions ferrovi脿ries decents millorarien la qualitat de vida dels ve茂ns i ve茂nes de les nostres comarques, evitarien molts despla莽aments en autom貌bil i incrementaria la competitivitat i les possibilitats d’ocupaci贸 de molts ve茂ns de les comarques amb menys freq眉猫ncia de trens, com el Maestrat”, explica Sorl铆. El nom de la campanya, 鈥渓鈥檃ssalt al tren, considerem que 茅s una met脿fora m茅s que encertada, perqu猫 des de Madrid s’ha deixat a Castell贸 tan abandonat com ho estaven els municipis de l’antic oest connectats nom茅s per una dilig猫ncia”. Segons

DEM脌, LA CAMPANYA UNIR脌 ALS POBLES DEL SUD, DE CASTELL脫 A ALMENARA

Comprom铆s-Podem vol donar a con猫ixer entre la ciutadania la seva proposta per incrementar les freq眉猫ncies dels trens, abaratir les l铆nies de rodalies i dissenyar les xarxes de tr脿fic segons les necessitats socials i no nom茅s segons criteris de rendibilitat. Amb aquest objectiu, dem脿 al mat铆, des de primera hora, la campanya prosseguir脿 a la zona Sud de Castell贸. “Nosaltres volem portar a Madrid un model de pol铆tica que vertebri el nostre territori, per aix貌 considerem que en mat猫ria de comunicacions ferrovi脿ries la proposta ha de ser global per a tots els municipis afectats, per aix貌 dem脿 prosseguirem amb la tasca informativa a tots els usuaris des de les estacions d’Almassora, Borriana, Vila-real …”

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.