fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cristian Ramírez entra en l’equip de Bea Fanjul i portarà la veu de Castelló al treball de futur de Noves Generacions del Partit Popular

Cristian Ramírez entra en l’equip de Bea Fanjul i portarà la veu de Castelló al treball de futur de Noves Generacions del Partit Popular

El president de Noves Generacions de Castelló de la Plana ha estat designat delegat d’Accions Ambientals en el nou equip directiu sorgit en el XV Congrés Nacional de NNGG, sent l’únic representant de la província.

Castelló guanya pes i tindrà veu en la nova executiva nacional de Noves Generacions del Partit Popular. El president de l’organització de Castelló de la Plana, Cristian Ramírez, ha estat designat delegat d’Accions Ambientals en el nou equip que ha configurat Bea Fanjul, qui ahir va ser proclamada presidenta nacional de Noves Generacions, la secció de joves del PP, en el XV Congrés celebrat a Madrid.

Concretament, Cristian Ramírez ha passat a ser el Delegat d’accions ambientals de l’organització, convertint-se d’aquesta manera en l’únic representant de la província de Castelló en la direcció nacional.

“Estic molt orgullós de formar part del nou projecte de Bea Fanjul per a Noves Generacions, una dona valenta, forta i de conviccions fermes, com els joves d’avui, la generació millor formada de la història d’Espanya i que sap millor que ningú el que vol i què necessita. Per descomptat, tot el contrari del que l’esquerra està proposant. Necessitem oportunitats i som capaces d’aconseguir qualsevol repte, per difícil que sigui. El futur és dels joves i volem i el construirem entre tots”, ha declarat Cristian Ramírez, qui es converteix al seu torn en la primera persona de NNGG de la ciutat de Castelló a ocupar un càrrec orgànic en l’estructura nacional.

“És moment de sumar, de treballar units i de construir l’alternativa de futur que volem per a Espanya. I aquí tenim molt a dir els joves. Em deixaré la pell perquè la veu dels joves de Castelló sigui escoltada i incorporada a un projecte que d’il·lusió, de creixement, de progrés”, ha subratllat.

En aquest sentit, el president de Noves Generacions de Castelló de la Plana valora especialment el fet que vagi a situar-se al capdavant de les propostes relacionades amb el medi ambient. “Només tenim un planeta i hem de protegir-lo, perquè és patrimoni de tots. La sostenibilitat, el canvi climàtic, la protecció de la naturalesa, l’ecologia… són valors que l’esquerra s’ha apropiat erròniament, perquè són conceptes universals que ens preocupen, i molt, també als joves del Partit Popular. Des de NNGG pensem que enfront dels ecologistes de pancarta, cal treballar des de la societat, tenint en compte totes les opinions i fixant estratègies i objectius que siguin progressius i assumibles, per a anar caminant cap a una econòmica i una societat més verda i protectora amb el nostre entorn sense deixar-nos a ningú darrere. Des de la base, des de l’educació, treballant units administracions públiques i sector privat, en benefici de tots”, ha afirmat.

El president de NNGG de Castelló de la Plana, Cristian Ramírez, subratlla que “els joves tenim opinió de tot i volem tenir veu en tot. Treballarem tots units per a portar el nostre missatge a tots els racons d’Espanya, perquè tots el coneguin i puguin sumar-se a un projecte, el del Partit Popular per al nostre país, que ha de ser el més plural i de progrés per a tots, com ja hem demostrat en anteriors etapes”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.