fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cristian Ram铆rez entra en l’equip de Bea Fanjul i portar脿 la veu de Castell贸 al treball de futur de Noves Generacions del Partit Popular

Cristian Ram铆rez entra en l’equip de Bea Fanjul i portar脿 la veu de Castell贸 al treball de futur de Noves Generacions del Partit Popular

El president de Noves Generacions de Castell贸 de la Plana ha estat designat delegat d’Accions Ambientals en el nou equip directiu sorgit en el XV Congr茅s Nacional de NNGG, sent l’煤nic representant de la prov铆ncia.

Castell贸 guanya pes i tindr脿 veu en la nova executiva nacional de Noves Generacions del Partit Popular. El president de l’organitzaci贸 de Castell贸 de la Plana, Cristian Ram铆rez, ha estat designat delegat d’Accions Ambientals en el nou equip que ha configurat Bea Fanjul, qui ahir va ser proclamada presidenta nacional de Noves Generacions, la secci贸 de joves del PP, en el XV Congr茅s celebrat a Madrid.

Concretament, Cristian Ram铆rez ha passat a ser el Delegat d’accions ambientals de l’organitzaci贸, convertint-se d’aquesta manera en l’煤nic representant de la prov铆ncia de Castell贸 en la direcci贸 nacional.

“Estic molt orgull贸s de formar part del nou projecte de Bea Fanjul per a Noves Generacions, una dona valenta, forta i de conviccions fermes, com els joves d’avui, la generaci贸 millor formada de la hist貌ria d’Espanya i que sap millor que ning煤 el que vol i qu猫 necessita. Per descomptat, tot el contrari del que l’esquerra est脿 proposant. Necessitem oportunitats i som capaces d’aconseguir qualsevol repte, per dif铆cil que sigui. El futur 茅s dels joves i volem i el construirem entre tots”, ha declarat Cristian Ram铆rez, qui es converteix al seu torn en la primera persona de NNGG de la ciutat de Castell贸 a ocupar un c脿rrec org脿nic en l’estructura nacional.

“脡s moment de sumar, de treballar units i de construir l’alternativa de futur que volem per a Espanya. I aqu铆 tenim molt a dir els joves. Em deixar茅 la pell perqu猫 la veu dels joves de Castell贸 sigui escoltada i incorporada a un projecte que d’il路lusi贸, de creixement, de progr茅s”, ha subratllat.

En aquest sentit, el president de Noves Generacions de Castell贸 de la Plana valora especialment el fet que vagi a situar-se al capdavant de les propostes relacionades amb el medi ambient. “Nom茅s tenim un planeta i hem de protegir-lo, perqu猫 茅s patrimoni de tots. La sostenibilitat, el canvi clim脿tic, la protecci贸 de la naturalesa, l’ecologia… s贸n valors que l’esquerra s’ha apropiat err貌niament, perqu猫 s贸n conceptes universals que ens preocupen, i molt, tamb茅 als joves del Partit Popular. Des de NNGG pensem que enfront dels ecologistes de pancarta, cal treballar des de la societat, tenint en compte totes les opinions i fixant estrat猫gies i objectius que siguin progressius i assumibles, per a anar caminant cap a una econ貌mica i una societat m茅s verda i protectora amb el nostre entorn sense deixar-nos a ning煤 darrere. Des de la base, des de l’educaci贸, treballant units administracions p煤bliques i sector privat, en benefici de tots”, ha afirmat.

El president de NNGG de Castell贸 de la Plana, Cristian Ram铆rez, subratlla que “els joves tenim opini贸 de tot i volem tenir veu en tot. Treballarem tots units per a portar el nostre missatge a tots els racons d’Espanya, perqu猫 tots el coneguin i puguin sumar-se a un projecte, el del Partit Popular per al nostre pa铆s, que ha de ser el m茅s plural i de progr茅s per a tots, com ja hem demostrat en anteriors etapes”, ha concl貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.