fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Destaca avan莽a en Cevisama la creaci贸 del F貌rum StandOut per a generar aliances entre investigadors, emprenedors i inversors

Destaca avan莽a en Cevisama la creaci贸 del F貌rum StandOut per a generar aliances entre investigadors, emprenedors i inversors

El nou f貌rum arreplega el testimoni de l’脿rea de networking habilitada en la primera edici贸 de la fira.

Despr茅s de la presentaci贸 de la segona edici贸 de Destaca, la C脿tedra d’Innovaci贸 Cer脿mica Ciutat de Vila-real ha volgut aprofitar la seua participaci贸 en Cevisama per a donar a con茅ixer al sector una de les principals novetats de la fira de transfer猫ncia tecnol貌gica de Vila-real, la primera d’aquestes caracter铆stiques de tota la Comunitat Valenciana. Es tracta del F貌rum StandOut, un nou espai que, tal com ha anunciat el director de la C脿tedra, Juan Carda, perseguir脿 鈥渜ue aquells investigadors i emprenedors tecnol貌gics del nostre entorn troben partners i inversors que permeten transferir el coneixement a l’empresa鈥.

El nou f貌rum arreplega el testimoni de l’脿rea de networking habilitada en la primera edici贸 de la fira i el seu principal objectiu 茅s 鈥渇er sobreeixir aquelles idees i iniciatives brillants que no solament puguen significar un avan莽 en el coneixement, sin贸 tamb茅 tenir una perspectiva empresarial i de rendibilitat econ貌mica per al teixit industrial actual鈥. 鈥淓n l’anterior edici贸 de Destaca鈥, recorda Carda, 鈥渧am comen莽ar amb un espai de networking convencional, per貌 ara hem volgut fer un pas m茅s, ja que aix铆 ens ho estan exigint els temps i les demandes dels emprenedors. Hi ha moltes persones, molts investigadors amb grans propostes i idees que necessiten del suport del empresariat i els industrials per a poder convertir en realitat les seues iniciatives. Aix铆 que dins de la fira s鈥檌mpulsar脿 aquest f貌rum que donar脿 veu a eixos investigadors i els permetr脿 mantenir trobades de qualitat per a promoure les seues idees鈥, explica el director de la C脿tedra.

En el nou F貌rum StandOut s’incorporaran tamb茅 din脿miques de trobada de l鈥檈mprenedoria, amb la col路laboraci贸 de 鈥渓es institucions m茅s potents i avan莽ades de l’entorn castellonenc鈥. 鈥淪om un viver empresarial i d’emprenedors i ho anem a posar en valor, no solament per a possibilitar que molts projectes vegen la llum, sin贸 tamb茅 per a tractar de donar les directrius necess脿ries a aquells que comencen sobre com abordar aquest tipus de trobades o com impulsar la seua pr貌pia iniciativa empresarial鈥, agrega.

El director de la C脿tedra d’Innovaci贸 cer脿mica ha avan莽at tamb茅 que en aquests moments s’estan mantenint contactes amb quasi una desena d’entitats i institucions dedicades al foment de l鈥檈mprenedoria per a crear un compendi de cooperadors que impulsen i generen din脿miques dins d’aquest nou F貌rum StandOut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.