fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ajuntament de Borriana convoca la reuni贸 oficial del PAI Sant Gregori amb els propietaris

El Ajuntament de Borriana convoca la reuni贸 oficial del PAI Sant Gregori amb els propietaris

L’Ajuntament va remetre una carta personal a cadascun dels afectats informant-los de la convocat貌ria d’una reuni贸 per al 22 de mar莽.

L’Ajuntament de Borriana ha avisat que la reuni贸 oficial amb els propietaris del PAI Sant Gregori es va convocar en el seu moment a trav茅s de la remissi贸 d’una carta personal a cadascun dels afectats, en la qual se’ls va informar de la celebraci贸 d’una reuni贸 per al pr貌xim 22 de mar莽 amb l’objectiu d’exposar i analitzar les opcions de futur del projecte despr茅s de l’informe em猫s pel Consell Jur铆dic Consultiu de la Comunitat Valenciana.

聽Aquesta reuni贸 se suma a les ja mantingudes amb la resta de parts implicades despr茅s del coneixement d’aquest informe, que ha dictaminat la rescissi贸 de la condici贸 d’agent urbanitzador a la mercantil 鈥淕olf Sant Gregori SA鈥.

聽En anteriors reunions l’equip de govern s’ha entrevistat amb l’empresa urbanitzadora, l’administrador concursal i l’oposici贸 per a traslladar-los els resultats d’un informe elaborat per una signatura internacional de serveis legals i fiscals experta en temes urban铆stics que proposa la resoluci贸 del contracte amb l’empresa urbanitzadora.

Despr茅s de l’inici del proc茅s de rescissi贸 amb l’urbanitzador del PAI el passat mes de setembre, proc茅s avalat pel Consell Jur铆dic Consultiu, la corporaci贸 municipal ha sol路licitat l’elaboraci贸 de diversos informes i ha iniciat una ronda de contactes amb totes les parts afectades per a comunicar-los les conclusions d’aquests estudis i valorar conjuntament les opcions de futur complint amb els terminis marcats en l’expedient de resoluci贸 contractual.

La resoluci贸 del PAI Sant Gregori es tractar脿 pr貌ximament en ple extraordinari, ja que la corporaci贸 municipal est脿 recaptant m茅s informaci贸 i estudiant un informe que necessita valorar abans de prendre una decisi贸.

El regidor d’Urbanisme, Bruno Arnandis, ha explicat que 鈥渆stem estudiant i sospesant cadascuna de les opcions de futur del PAI Sant Gregori. La nostra prioritat 茅s trobar la millor de les solucions en favor de l’inter猫s general de Borriana, i, en aquest sentit, anem a seguir analitzant les possibles vies d’actuaci贸 per a arribar a una decisi贸 definitiva al m茅s prompte possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.