fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Pla d’Inversions Prioritàries arranca amb més de 30 projectes d’infraestructures i dotacions per a Benicàssim

El Pla d’Inversions Prioritàries arranca amb més de 30 projectes d’infraestructures i dotacions per a Benicàssim

En la reunió, els partits polítics posen de manifest la idoneïtat de planificar conjuntament els grans projectes de la ciutat. Ara, s’obrirà també un torn de participació ciutadana perquè s’aporten més propostes que completen l’estratègia inversora.

L’Ajuntament de Benicàssim, ha celebrat avui la primera reunió de la Taula de treball per a la redacció del Pla Municipal d’Inversions Prioritàries que pretén estructurar els projectes més importants que es proposen impulsar a Benicàssim per als pròxims anys. En total s’han arreplegat 25 propostes del Partit Popular, 12 del partit socialista, 11 de *ARB, 9 de Ciutadans, 7 de Llaura Benicàssim i 7 de Compromís, encara que, com ha explicat l’alcaldessa de Benicàssim, “hi ha moltes propostes que són coincidents i anem a poder elaborar una llista que compte amb els suports de tots els grups i açò és molt bo per a la ciutat perquè significarà agilitar al màxim qualsevol tràmit per a poder avançar en la consecució dels projectes”.

Precisament per açò, l’alcaldessa, Susana Marquès, s’ha mostrat satisfeta pel bon acolliment de la iniciativa entre els partits de l’oposició, “ja que açò ens permet agilitar l’acció municipal i poder començar els treballs de redacció dels posar-nos a la feina en la realització dels tràmits de licitació i execució a la major premura. Amb la qual cosa, hi haurà iniciatives que es puguen executar fins i tot dins de l’any en curs si hi ha finançament”.

Marquès ha afegit que, “el següent pas va a ser obrir també el canal de participació ciutadana perquè siguen els veïns els que aporten també les seues propostes per a valorar-les i incloure-les en aquest document estratègic. En les pròximes setmanes es convocarà el Consell de Participació Ciutadana per a oferir-los l’oportunitat de realitzar les seues aportacions”.

Entre les propostes realitzades i que compten amb el suport de tots els grups polítics destaquen l’àmplia dotació d’infraestructures d’accés a la ciutat, com són la prolongació de la CV-149, o l’accés sud en el desenvolupament del projecte del bulevard. A més, també han sigut confirmades per tots les rehabilitacions i posada en valor turístic i cultural de la Torrassa, Vila Elisa i Vila Ana.

A més, com ha assenyalat Marquès, “tots considerem imprescindibles obres com la canalització del barranc de la *Parreta i la construcció d’un nou centre cultural a l’altre costat del carrer *Mosen *Elies, la qual cosa permetrà també una nova central per a la policia local”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.