fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El pont de maig ajudarà a dinamitzar el turisme de la província de Castelló

El pont de maig ajudarà a dinamitzar el turisme de la província de Castelló

Alguns municipis de l’interior eleven la seua previsió d’ocupació fins al 90% i la ciutat de Castelló preveu aconseguir el 60%.

El pont de maig ajudarà a dinamitzar el turisme de la província durant estes dates sobretot en el cas dels municipis del litoral, amb previsió d’ocupacions de fins al 85% a Peníscola i Orpesa, i del 70% a Benicàssim. En els municipis de l’interior la previsió se situa de mitjana en un 60% d’ocupació, encara que hi haurà punts turístics que aconseguisquen el 90%. A la ciutat de Castelló el sector turístic preveu ocupacions d’entorn del 60%. Així es desprén de l’enquesta telefònica realitzada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació entre l’empresariat provincial. Amb l’objectiu de continuar millorant este comportament turístic en ponts i dates com esta, la Diputació participarà este cap de setmana, del 3 al 5 de maig en la fira de Saragossa al costat d’ajuntaments i empresaris del sector provincial.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “continuem treballant per mantenir l’activitat en un sector que empra a milers de castellonencs i genera riquesa als nostres pobles. Després d’una Setmana Santa en la qual el temps no ens ha ajudat, les previsions apunten a un pont de maig que ajudarà el sector a millorar les seues xifres”.

En este sentit, Martínez ha explicat que “per este motiu estiguem treballant en promoció de proximitat, en el foment d’esdeveniments esportius, en les activitats culturals i jornades gastronòmiques, i amb el programa Castelló Sènior. L’objectiu final és la desestacionalització per a mantenir una planta turística important durant més temps i amb això més llocs de treball estables als nostres pobles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.