fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP insta a Compromís i PSPV a aclarir si recolzen o no l’enderrocament del 167 que reclamen els veïns d’Almassora

El PP insta a Compromís i PSPV a aclarir si recolzen o no l’enderrocament del 167 que reclamen els veïns d’Almassora

“Almassora es mereix un govern amb principis, que no done bandades, que no s’acoste al sol que més calfa en funció de les oportunitats polítiques. I lamentablement, en sol 6 mesos de govern, és al que estem acostumats”. El regidor i portaveu del grup municipal del Partit Popular, Luis Martínez, ha instat a les alcaldesses que governen a Almassora “a aclarir la seua postura sobre l’enderrocament del 167”.

El passat any, Almassora va presenciar com la postura de la coalició canviava en tan sol 9 dies. El 19 d’octubre, tant PSPV com Compromís votaven a favor d’una moció que reivindicava l’enderrocament de l’immoble que exigeixen els ciutadans. El 28 d’octubre, la coalició subscrivia un conveni amb el Consell per a rehabilitar l’immoble. Posteriorment, el 14 de desembre, ambdues formacions polítiques van votar en contra de la moció que havien donat suport a el 19 d’octubre. “I ara afirmen en premsa que sí recolzen l’enderrocament. És senzillament surrealista”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Martínez (PP): “Sorprèn que després de la comissió d’ahir, ara afirmen que recolzen la demolició que el 28 d’octubre van descartar i que el 14 de desembre van rebutjar”[/pullquote]

“Creiem que Almassora es mereix més. Mereix un govern amb principis i no un sainet com el que estan representant”. Des del grup municipal del PP, “nosaltres sempre hem estat al costat dels veïns i ho seguirem estant”. “PSPV i Compromís sostenen ara que l’immoble no és de la seua titularitat i sobre ell no tenen competències. No obstant açò, sí que es van afanyar a exigir als veïns que retiraren les pancartes que havien penjat del mateix a manera de protesta per a reclamar la demolició de l’immoble”.

Martínez reclama “claredat” perquè “o s’està a favor de l’enderrocament o s’està en contra”. “Nosaltres estem a favor dels veïns. Defensarem el seu projecte de futur per a aquest immoble en ruïnes tal com ahir ho manifestem en la comissió que va convocar la coalició i a la qual assistim malgrat que ens havien exclòs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.