fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PSPV-PSOE suspén tots els actes de campanya de hui en senyal de dol per la defunció d’Alfredo Pérez Rubalcaba

El PSPV-PSOE suspén tots els actes de campanya de hui en senyal de dol per la defunció d’Alfredo Pérez Rubalcaba

El secretari general a la província de Castelló, Ernest Blanch, mostra la tristesa de tota la militància socialista per la pèrdua d’un dels principals referents del partit des de la Transició.

El PSPV-PSOE suspén tots els seus actes de campanya previstos per al dia de hui en senyal de dol per la defunció de qui fora secretari general del partit, vicepresident del Govern i ministre, Alfredo Pérez Rubalcaba. També se suspén l’acte de presentació de candidatures municipals que s’anava a celebrar esta vesprada en el Auditori de Castelló, en el qual estava prevista la presència de la vicepresidenta Carmen Calvo.

El secretari general del partit a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha mostrat la seua tristesa per l’òbit de Pérez Rubalcaba, “una de les ments més genials del panorama polític de tot l’Estat”, del qual ha dit que “el seu full de serveis a este país ens enorgulleix a tots els socialistes per la seua capacitat de diàleg, la seua inequívoca vocació democràtica, per haver establit les bases d’un sistema educatiu modern i de qualitat, i per haver sigut un dels principals artífexs de la derrota d’ETA i de la fi del terrorisme a Espanya”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.