fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Twitter de la Policia Local de Borriana supera els 1.000 seguidors

El Twitter de la Policia Local de Borriana supera els 1.000 seguidors

Un de cada 35 ve茂ns de Borriana segueix la Policia Local en aquesta xarxa social.

El compte de Twitter de la Policia Local de Borriana ha superat la xifra de 1.000 seguidors recentment, una xifra que, en proporci贸 al nombre d’habitants del municipi, es tradueix en el fet que un de cada 35 ve茂ns segueix aquest compte.


El compte de Twitter de la Policia Local de Borriana, creat el 25 de febrer de 2014, 茅s pioner a la prov铆ncia de Castell贸, ja que la resta de cossos de Policia Local no estan presents en aquesta xarxa social. La Policia Local de Val猫ncia s铆 que disposa de compte en Twitter i s贸n seguits per un de cada 75 habitants.

La Policia Local de Borriana, que utilitza el nom d’usuari @poli_burriana, publica tuits di脿riament sobre not铆cies d’inter茅s, consells de seguretat, campanyes de conscienciaci贸, tr脿mits, serveis, aix铆 com informaci贸 煤til de talls de carrers, actes en via p煤blica que afecten la circulaci贸 de vehicles o proves esportives. Els seus seguidors responen a un perfil molt variat, perqu猫 s贸n particulars, associacions esportives, culturals, falles, altres administracions i policies locals.

Aquest cos de seguretat tamb茅 disposa de web propi, que pot consultar-se en l’adre莽a www.policialocalburriana.es, i que ha rebut m茅s de 39.000 visites.

Oferint informaci贸 d’inter茅s i utilitat per als ve茂ns en les xarxes socials, la Policia Local de Borriana pret茅n acostar-se a la societat i millorar el seu servei mostrant-se com una instituci贸 moderna i integrada en aquesta societat a la qual serveix.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.