fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Espanya demana frenar el veto als cotxes en el centre de Castelló amb les cambres perquè en plena crisi no és moment d’espantar clients

Espanya demana frenar el veto als cotxes en el centre de Castelló amb les cambres perquè en plena crisi no és moment d’espantar clients

La regidora del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, María España, lamenta que en plena crisi sanitària i econòmica l’alcaldessa Amparo Marco estigui més pendent d’engreixar les arques públiques, que d’ajudar els castellonencs a superar la pandèmia.

“La mesura que entra en vigor el dimarts i que sancionarà amb multes de 200 euros als conductors que travessin el centre, arriba a destemps perquè mentre els veïns tracten de fer front al dia a dia amb els seus estalvis, l’Ajuntament segueix obstinat a recaptar més cada dia. Les prioritats haurien de ser unes altres”, lamenta.

L’edil Popular assegura desconèixer els criteris que han imperat i demana retardar l’entrada en vigor d’aquesta mesura perquè, a més, “tampoc hi ha hagut per part del govern d’Amparo Marco una campanya d’informació massiva als castellonencs, per la qual cosa molts s’assabentaran quan ja els hagi arribat la multa a casa”, explica. “És moment d’acostar l’espatlla, de mostrar empatia i sensibilitat amb els qui pitjor l’estan passant a conseqüència d’aquesta crisi, l’equip de govern ha de vetllar pels veïns i no estar pensant en com sagnar més les seves butxaques”, apunta.

12 de febrer de 2021.- La regidora del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló María España demana retardar l’entrada en vigor del sistema de control i dissuasió per càmeres de vídeo i que sancionarà als vehicles que travessin pels carrers del centre, almenys ara com ara, mentre duri la pandèmia. “Apel·lem a la sensibilitat de l’alcaldessa, Amparo Marco, i del seu equip de govern perquè reaccionin. En plena crisi del Covid, les prioritats envers els castellonencs haurien de ser unes altres, allunyades de fins recaptatoris com la que l’Ajuntament posarà en marxa dimarts que ve”, assenyala.

“Els nostres comerços es moren. En plena pandèmia, amb l’hostaleria completament tancada i les botigues a menys de mig gas, la qual cosa menys necessiten són més mesures dissuasives que espantin encara més a la clientela d’uns negocis i uns professionals que ho estan passant molt malament, no és moment que l’alcaldessa els posi una altra soga al coll perquè els acabarà d’escanyar”, apunta.

L’edil Popular assegura desconèixer els criteris que el govern d’Amparo Marco s’ha tret de la cistella per a implantar ara, de la nit al dia, i en plena pandèmia, una mesura que comprota fins recaptatoris, “creiem que els vehicles ja respecten les normes de circulació, evitant transitar pel centre si no és necessari per a accedir a un pàrquing públic o privat”.

En aquest sentit Espanya demana retardar l’entrada en vigor d’aquesta mesura perquè, a més, “tampoc hi ha hagut per part del govern d’Amparo Marco una campanya d’informació massiva als castellonencs, per la qual cosa molts s’assabentaran quan ja els hagi arribat la multa a casa, fins i tot els panells informatius són il·legibles a la vista dels conductors”, explica. “És moment de mostrar empatia i sensibilitat amb els qui pitjor l’estan passant a conseqüència d’aquesta crisi, l’equip de govern ha de vetllar pels veïns i no estar pensant en com sagnar les seves butxaques”, apunta.

María España recorda que a l’afany recaptatori d’aquest govern tripartit és evident, “tenim la Zona Blava funcionant com sempre malgrat que els comerços tanquen a les 18.00h per les restriccions imposades per la pandèmia, amb les incomoditats que a més causa als residents que podrien gaudir de més hores d’aparcament gratuït”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.