fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Esports obri dem脿 la inscripci贸 al Programa d’Esport en Edat Escolar a Sagunt

Esports obri dem脿 la inscripci贸 al Programa d’Esport en Edat Escolar a Sagunt

El per铆ode d’inscripcions per a l’edici贸 2020-2021 estar脿 obert fins al 30 de setembre i est脿 previst que les activitats s’inicien el 13 d’octubre.

El Departament d’Esports inicia el per铆ode d’inscripci贸 per a la nova edici贸 2020-2021 del Programa d’Esport en Edat Escolar, que s’obrir脿 dem脿 dimarts 22 de setembre i que estar脿 obert fins al 30 de setembre. Despr茅s de les inscripcions, est脿 previst que les activitats esportives s’inicien el 13 d’octubre.

Este curs ve marcat per la influ猫ncia de la COVID-19, que ha retardat el per铆ode d’inscripci贸 i ha modificat alguns dels aspectes del programa. La principal afecci贸 a causa de la COVID-19 ha sigut la impossibilitat d’oferir activitats en els col路legis del municipi al migdia, malgrat aix貌 s’oferixen un total de 90 m貌duls en col路legis que es duran a terme a la vesprada una vegada finalitzada la jornada escolar. L’oferta es completa amb 102 m貌duls a impartir en instal路lacions esportives municipals i 5 m貌duls a realitzar en la seu del Club d’Escacs.

Enguany l’oferta t茅 m貌duls d’escacs, atletisme, b脿squet, handbol, futbol sala, gimn脿stica aer貌bica, gimn脿stica r铆tmica, gimn脿stica est猫tica, judo, lluita, tenis de taula, tenis i voleibol. Per a poder realitzar l’activitat amb la m脿xima seguretat sanit脿ria, el Departament d’Esports est脿 elaborant un protocol d’actuaci贸 que els clubs hauran de complir estrictament.

La inscripci贸 es realitzar脿 de manera online en https://aytosagunto.apuntate.online/pio/. Tota la informaci贸 del programa es publicar脿 en la web de l’Ajuntament de Sagunt http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/deportes/paginas/consulta-plazas-iniciacion-deportiva.aspx. Davant qualsevol dubte o consulta relacionada amb el programa, posar-se en contacte amb el Departament d’Esports telefonant al 96 258 58 79 o mitjan莽ant correu electr貌nic a inscripcionesdeporteescolar@aytosagunto.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.