fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Esports obri demà la inscripció al Programa d’Esport en Edat Escolar a Sagunt

Esports obri demà la inscripció al Programa d’Esport en Edat Escolar a Sagunt

El període d’inscripcions per a l’edició 2020-2021 estarà obert fins al 30 de setembre i està previst que les activitats s’inicien el 13 d’octubre.

El Departament d’Esports inicia el període d’inscripció per a la nova edició 2020-2021 del Programa d’Esport en Edat Escolar, que s’obrirà demà dimarts 22 de setembre i que estarà obert fins al 30 de setembre. Després de les inscripcions, està previst que les activitats esportives s’inicien el 13 d’octubre.

Este curs ve marcat per la influència de la COVID-19, que ha retardat el període d’inscripció i ha modificat alguns dels aspectes del programa. La principal afecció a causa de la COVID-19 ha sigut la impossibilitat d’oferir activitats en els col·legis del municipi al migdia, malgrat això s’oferixen un total de 90 mòduls en col·legis que es duran a terme a la vesprada una vegada finalitzada la jornada escolar. L’oferta es completa amb 102 mòduls a impartir en instal·lacions esportives municipals i 5 mòduls a realitzar en la seu del Club d’Escacs.

Enguany l’oferta té mòduls d’escacs, atletisme, bàsquet, handbol, futbol sala, gimnàstica aeròbica, gimnàstica rítmica, gimnàstica estètica, judo, lluita, tenis de taula, tenis i voleibol. Per a poder realitzar l’activitat amb la màxima seguretat sanitària, el Departament d’Esports està elaborant un protocol d’actuació que els clubs hauran de complir estrictament.

La inscripció es realitzarà de manera online en https://aytosagunto.apuntate.online/pio/. Tota la informació del programa es publicarà en la web de l’Ajuntament de Sagunt http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/deportes/paginas/consulta-plazas-iniciacion-deportiva.aspx. Davant qualsevol dubte o consulta relacionada amb el programa, posar-se en contacte amb el Departament d’Esports telefonant al 96 258 58 79 o mitjançant correu electrònic a inscripcionesdeporteescolar@aytosagunto.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.