fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

García (PP): “El quadripartit de Nules privatitza els museus i rebutja crear la Policia Rural malgrat les seues promeses”

García (PP): “El quadripartit de Nules privatitza els museus i rebutja crear la Policia Rural malgrat les seues promeses”

El Grup Popular rebutja aprovar la Relació de Llocs de treball de l’Ajuntament per “incoherent” i perquè contempla “amortitzar places que no han de desaparèixer”

El Grup Municipal de l’Ajuntament de Nules ha votat en contra de la Relació de Llocs de treball per al 2016. La nova plantilla municipal proposta pel quadripartit advoca per “privatitzar els museus” i rebutja “crear la Policia Rural malgrat les promeses de l’alcalde que obvia en els pressupostos la partida anunciada per a posar en marxa el servei”.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mario García: “El desconeixement de la gestió i la dificultat d’acords entre quatre formacions l’únic denominador de les quals comuna és tirar al PP i danyar la seua imatge, posa en perill la gestió municipal i alimenta la falta de projectes”[/pullquote]
El portaveu del PP , Mario García, ha explicat que el “grup d’amics” que governa a Nules ha proposat amortitzar places que “entenem, no han d’amortitzar-se”. Entre les places en “vies d’extinció” està la d’auxiliar de cultura. García ha censurat que “darrere del que venen com a professionalització dels museus es troba la privatització de les sales i els intents de l’alcalde de traure dels museus als empleats del sector públic”. “Resulta sorprenent que els amics progressistes vulguen privatitzar els serveis públics”, ha afirmat.

A més, García ha rebutjat també la nova plantilla municipal perquè “no hi ha hagut cap intent de consens per part del quadripartit” i perquè “no podem votar a favor d’una relació de llocs de treball en la qual hi ha una sèrie de causes obertes” i que a més, “resulta incoherent amb l’anunciat per propi alcalde fa dos mesos”.

El portaveu del PP ha insistit que la plantilla per al 2016 “contradiu les promeses del primer edil i posa una vegada més en dubte la seua forma de fer política basada en atractives promeses i ocurrències la falta de les quals de viabilitat les fa insostenibles en el temps més enllà de la foto i del titular”. “Entenem que el desconeixement de la gestió i la dificultat d’arribar a acords entre quatre formacions l’únic denominador de les quals comuna és tirar al PP i danyar la seua imatge, posa en perill la gestió diària de l’Ajuntament i alimenta la falta de projectes de futur per a Nules”, ha lamentat Mario García.

Finalment, Mario García s’ha referit a la “responsabilitat” de l’alcalde per tenir un tercer tinent d’alcalde de Més Nules que és “incapaç de gestionar la plantilla”. “A l’administració s’arriba après i amb programa i no valen improvisacions”, ha apuntat el portaveu del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.