fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Garc铆a (PP): “El quadripartit de Nules privatitza els museus i rebutja crear la Policia Rural malgrat les seues promeses”

Garc铆a (PP): “El quadripartit de Nules privatitza els museus i rebutja crear la Policia Rural malgrat les seues promeses”

El Grup Popular rebutja aprovar la Relaci贸 de Llocs de treball de l’Ajuntament per “incoherent” i perqu猫 contempla “amortitzar places que no han de desapar猫ixer”

El Grup Municipal de l’Ajuntament de Nules ha votat en contra de la Relaci贸 de Llocs de treball per al 2016. La nova plantilla municipal proposta pel quadripartit advoca per “privatitzar els museus” i rebutja “crear la Policia Rural malgrat les promeses de l’alcalde que obvia en els pressupostos la partida anunciada per a posar en marxa聽el servei”.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mario Garc铆a: “El desconeixement de la gesti贸 i la dificultat d’acords entre quatre formacions l’煤nic denominador de les quals comuna 茅s tirar al PP i danyar la seua imatge, posa en perill la gesti贸 municipal i alimenta la falta de projectes”[/pullquote]
El portaveu del PP , Mario Garc铆a, ha explicat que el “grup d’amics” que governa a Nules ha proposat amortitzar places que “entenem, no han d’amortitzar-se”. Entre les places en “vies d’extinci贸” est脿 la d’auxiliar de cultura. Garc铆a ha censurat que “darrere del que venen com a professionalitzaci贸 dels museus es troba la privatitzaci贸 de les sales i els intents de l’alcalde de traure dels museus als empleats del sector p煤blic”. “Resulta sorprenent que els amics progressistes vulguen privatitzar els serveis p煤blics”, ha afirmat.

A m茅s, Garc铆a ha rebutjat tamb茅 la nova plantilla municipal perqu猫 “no hi ha hagut cap intent de consens per part del quadripartit” i perqu猫 “no podem votar a favor d’una relaci贸 de llocs de treball en la qual hi ha una s猫rie de causes obertes” i que a m茅s, “resulta incoherent amb l’anunciat per propi alcalde fa dos mesos”.

El portaveu del PP ha insistit que la plantilla per al 2016 “contradiu les promeses del primer edil i posa una vegada m茅s en dubte la seua forma de fer pol铆tica basada en atractives promeses i ocurr猫ncies la falta de les quals de viabilitat les fa insostenibles en el temps m茅s enll脿 de la foto i del titular”. “Entenem que el desconeixement de la gesti贸 i la dificultat d’arribar a acords entre quatre formacions l’煤nic denominador de les quals comuna 茅s tirar al PP i danyar la seua imatge, posa en perill la gesti贸 di脿ria de l’Ajuntament i alimenta la falta de projectes de futur per a Nules”, ha lamentat Mario Garc铆a.

Finalment, Mario Garc铆a s’ha referit a la “responsabilitat” de l’alcalde per tenir un tercer tinent d’alcalde de M茅s Nules que 茅s “incapa莽 de gestionar la plantilla”. “A l’administraci贸 s’arriba apr猫s i amb programa i no valen improvisacions”, ha apuntat el portaveu del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.