fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Conselleria d’Habitatge adjudica a Nules un habitatge social i iniciar脿 en breu la reparaci贸 d’altres vuit

La Conselleria d’Habitatge adjudica a Nules un habitatge social i iniciar脿 en breu la reparaci贸 d’altres vuit

La directora general d’EIGE es reuneix amb l’alcalde de Nules per a analitzar la situaci贸 del parc p煤blic d’habitatges en el municipi.

La Conselleria d’Habitatges, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori ha reparat i adjudicat un habitatge en r猫gim de lloguer social a una fam铆lia de Nules, est脿 ultimant la rehabilitaci贸 d’altres dues i en breu iniciar脿 la reparaci贸 de vuit per a oferir-les a persones amb escassos recursos.

La directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Mar铆n, s’ha reunit amb l’alcalde de Nules, David Garc铆a, i el regidor d’Habitatge, Antonio Romero, per a valorar la situaci贸 dels habitatges del parc p煤blic de la Generalitat en el municipi.

En la reuni贸 s’ha adjudicat un pis a una fam铆lia i la directora general d’EIGE ha informat que la Conselleria est脿 finalitzant la rehabilitaci贸 d’altres dos habitatges, que se cediran en breu i que ja tenen adjudicataris.

Aix铆 mateix, Mar铆n ha explicat que la Conselleria tamb茅 t茅 previst iniciar en breu la reparaci贸 d’altres vuit habitatges socials en aquesta localitat, dins de la partida pressupost脿ria destinada a la Reparaci贸 d’immobles en grups pertanyents al parc p煤blic d’habitatges de la Generalitat.

Els serveis socials de Nules i els t猫cnics d’EIGE treballen conjuntament i ja han iniciat l’expedient per a adjudicar aquests vuit pisos. Les fam铆lies inscrites en la llista de demandants d’habitatge estan en proc茅s de lliurament de documentaci贸.

Per la seua banda, dins del Pla de Normalitzaci贸 previst per als grups de Nules, EIGE ha programat per al mes d’abril sessions informatives dirigides als residents d’habitatges p煤blics amb falta de pagament per a oferir-los acords i facilitar l’abonament. En aquestes reunions tamb茅 se’ls donar脿 a con猫ixer les bonificacions que es poden beneficiar tenint en compte els seus ingressos econ貌mics i nombre d’integrants de la unitat familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.