fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽ar脿 en Fitur la promoci贸 de la gastronomia vinculada a Ruta de Sabor al costat del cicloturisme i el retorn dels festivals

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽ar脿 en Fitur la promoci贸 de la gastronomia vinculada a Ruta de Sabor al costat del cicloturisme i el retorn dels festivals

Jos茅 Mart铆 i Virginia Mart铆 viatjaran a la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a “deixar patent que 茅s el moment que Castell贸 fa莽a un pas m茅s per a convertir-se en un dest铆 d’experi猫ncies de qualitat per al turista”.

La Diputaci贸 de Castell贸 traslladar脿 a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de 2022, que se celebrar脿 del 19 al 23 de gener, la ferma aposta del Patronat Provincial per refor莽ar les propostes gastron貌miques, el cicloturisme i les proves esportives relacionades, al costat de la recuperaci贸 dels festivals de m煤sica despr茅s de la seua cancel路laci贸 aquests dos 煤ltims anys a conseq眉猫ncia de la pand猫mia per la Covid-19.

El president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, i al diputada de Turisme, Virginia Mart铆, acudiran a Madrid la setmana que ve per a deixar patent el clar suport de la instituci贸 provincial a un sector essencial per a les comarques castellonenques, “que ha passat sens dubte per un moment complicat i que treballa de manera intensa per recuperar el seu nivell d’activitat”, tal com ha assenyalat Jos茅 Mart铆.

Tant el president com la diputada consideren que, despr茅s d’aquests dos anys complicats a causa de la pand猫mia, i amb tota la prud猫ncia que correspon, “hem de deixar patent que 茅s el moment que Castell贸 fa莽a un pas m茅s per a convertir-se en un dest铆 d’experi猫ncies de qualitat per al turista”.

Aquest retorn gradual a la normalitat, que sens dubte ve refor莽at per la campanya de vacunaci贸 que s’ha desenvolupat a Espanya, t茅 un clar exemple amb el retorn dels festivals de m煤sica que han portat el nom de la prov铆ncia per tot el m贸n, com 茅s el cas del FIB, l’Arenal o el Rototom, d’aqu铆 ve que siga un de les baules de l’oferta d’enguany en comptar amb el clar suport de la Diputaci贸.

Al costat d’aix貌, l’aposta pel cicloturisme i els esdeveniments esportius relacionats, perqu猫 la idea 茅s continuar defensant que Castell贸 茅s una prov铆ncia 煤nica per a la pr脿ctica d’aquest esport, amb una dualitat costa-interior que poc ha de res ha d’envejar a altres destins nacionals. Entre ells sobre茂xen proves de la categoria de la Mediterranean Epic, una carrera UCI de quatre dies prevista per a aquest mes de febrer, o la Mediterranean Extrem.

I, com no pot ser d’una altra manera, la gastronomia ser脿 una de les principals potes de la proposta tur铆stica de la prov铆ncia a trav茅s del seu club de producte Castell贸 Ruta de Sabor. 57 noves empreses productores i de serveis tur铆stics de la prov铆ncia de Castell贸 van obtindre l’any passat el distintiu amb el qual s’acredita el seu nivell de qualitat i especialitzaci贸 en mat猫ria de turisme gastron貌mic.

Amb aquestes noves incorporacions, la marca ‘Castell贸 Ruta de Sabor’ conjumina a 375 empreses de la prov铆ncia, diferenciant els aliments de 144 productors i el producte tur铆stic gastron貌mic de 231 establiments que aposten per la gastronomia local, els productes locals i especialment pels productes tamb茅 acreditats per la marca ‘Castell贸 Ruta de Sabor’. L’apartat gastron貌mic comptar脿 a m茅s amb el clar suport als establiments de la prov铆ncia amb una estrela Michelin, unit al refor莽 de la gastronomia innovadora i al turisme d’experi猫ncies.

El Patronat Provincial de Turisme es convertir脿 a m茅s en l’escenari per a agafar les propostes tur铆stiques dels municipis de la prov铆ncia, que aprofitaran Fitur per a donar a con茅ixer les seues novetats per al present any en diferents des del dimecres 19 al divendres 21 de gener.

Leave a Reply

Your email address will not be published.