fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La II Mitja Marat贸 Noulas calfa motors per a diumenge que ve

La II Mitja Marat贸 Noulas calfa motors per a diumenge que ve

De moment s贸n 812 els inscrits via web, i 215 de manera presencial, amb la qual cosa aquest dimarts, dia de tancament d’inscripcions, s’hauran superat amb escreix les 1.000 inscripcions.

La II Mitja Marat贸, organitzada pel Club d’Atletisme Noulas, ja 茅s una realitat que tindr脿 lloc el pr貌xim diumenge, 7 de febrer, a partir de les 9 hores. I 茅s que, tal com afirmen des del club organitzador, 芦despr茅s de l鈥櫭▁it de la primera edici贸 de la Mitja Marat贸 Noulas respecte a participaci贸 i satisfacci贸 per part dels assistents, ens complau anunciar-vos que el somni de tindre una excel路lent mitja marat贸 amb 1 鈧 d’inscripci贸 no es quedar脿 en l鈥檈xperi猫ncia d’una edici贸鈥. Aix铆, fruit del treball de molts col路laboradors i de moltes hores de dedicaci贸, podem anunciar-vos que tindrem una segona edici贸 de la mitja marat贸鈥.

Per a aquesta segona edici贸, organitzada pel Club Atletisme Noulas, l’Ajuntament de Nules tamb茅 hi ha col鈥aborat 芦potenciant el turisme esportiu de la nostra localitat禄, tal com afirma la regidora d’Esports i Turisme de la localitat, Mar铆a Jes煤s Gabald贸n. En aquestes edicions esportives 芦aconseguim mobilitzar molta gent, una cosa que sempre 茅s positiva per al nostre municipi禄. A m茅s, Gabald贸n ressalta el fet que 芦amb la iniciativa i l’organitzaci贸 del Noulas s鈥檃consegueix realitzar aquests esdeveniments al preu m茅s que econ貌mic d’1 euro禄.

Per altra banda, enguany s’ha creat una p脿gina web http://clubatletismenoulas.blogspot.com.es amb la finalitat d’atraure voluntariat perqu猫 participe en aquesta edici贸 i que s’involucren en altres esdeveniments d’aquest tipus organitzats pel club, on asseguren que busquen que 芦igual que l’any passat, els milers de participants que van vindre se senten com a casa, gaudisquen dels complets serveis que oferim, de la calor de l鈥檕rganitzaci贸 durant el recorregut i del fet que al final pugen registrar una marca personal禄.

Entre les organitzacions implicades tamb茅 est脿 Urban Running, juntament amb l’Escola de Triatl贸 de Nules Trinoulas i la Secci贸 de Muntanya Rodeno-Noulas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.