fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La piscina municipal, en estat d’aband贸 absolut.

La piscina municipal, en estat d’aband贸 absolut.

L’Ajuntament ha previst actuaci贸ns “Front l’aband贸 i la des铆dia del PP” mentre que el Merche Mallol (PP) alega que “El PSPV va decidir privatitzar la piscina en 2004 i ara cerca culpables entre els qui vam defensar la gesti贸 p煤blica”.

El Govern de l’Alcora ha denunciat la “deixadesa absoluta” de la piscina coberta municipal durant el passat mandat del Partit Popular.聽Lamenten que “com a conseq眉猫ncia del mal estat de les instal路lacions, ha caigut a terra un tub de dimensions considerables que podria haver ocasionat importants danys”. “Afortunadament, no hi havia usuaris quan va caure i no s’han produ茂t danys personals”, destaquen.

“Front l’aband贸 i la des铆dia del PP”, l’actual Govern ha previst “destacades” actuacions per tal de solucionar, entre altres, els problemes de goteres i humitats.聽Aix铆, 鈥渓’actual Govern vam incloure al pressupost de 2016 una important partida pressupost脿ria per a la piscina, perqu猫 ten铆em molt clar, des del primer moment, que era necessari actuar per millorar les instal路lacions i resoldre les defici猫ncies que presenten”.

Segons manifesten, “no es pot entendre que, malgrat les nombroses queixes i l’evident estat de deteriorament, el Partit Popular no invertira ni actuara en este sentit”. “El manteniment dels edificis municipals 茅s fonamental per poder oferir un servei 貌ptim a la poblaci贸”.聽Destaquen que, entre les actuacions que es van a dur a terme, s’inclou el tub que ha caigut “per la qual cosa, arreglar-ho no suposar脿 una inversi贸 extraordin脿ria”.聽La inversi贸 m茅s elevada, al voltant de 70.000 euros, i que es va a licitar en breu, consistix en la instal路laci贸 d’una nova deshumectadora, la funci贸 de la qual 茅s el tractament i聽condicionament de l’aire a l’interior del recinte en les condicions de temperatura i humitat adequades per a este tipus de recintes.

Este equip substituir脿 als existents en l’actualitat, ja que les cont铆nues avaries que es produ茂xen en els circuits frigor铆fics d’ambd贸s no permet controlar la temperatura i humitat del recinte en les condicions correctes, generant a m茅s, a causa de l’alt grau d’humitat, condensacions en les depend猫ncies de l’edifici que provoquen el deteriorament dels materials que ho componen.

El nou equip que es va a instal路lar millorar脿 l’efici猫ncia energ猫tica de l’edifici, pel fet que el seu consum 茅s un 30% menor a l’instal路lat en l’actualitat. A m茅s, incorpora un circuit intern per a aprofitar el calor generat al cicle frigor铆fic empleat per al funcionament de la m脿quina en el calfament del got de la piscina.

“L’煤nic i m脿xim responsable de l’estat de la piscina 茅s el PSPV, que en 2004 es va obstinar a privatitzar un servei que nosaltres reclamem que fora de gesti贸 p煤blica”.聽Ha lamentat que el “capritx de Javier Peris, que va argumentar en el seu moment que la gesti贸 directa ens generaria un alt cost per al municipi, decidira lliurar en mans d’una concession脿ria el servei p煤blic”.

Per a la portaveu del Partit Popular, “茅s lamentable que el contracte que va gestionar i va adjudicar el PSPV, el mateix que va imposar aquesta privatitzaci贸, decidisca ara acusar a els qui sempre vam defensar la necessitat d’administrar aquesta instal路laci贸 per la gesti贸 directa”. “No poden imposar als ciutadans una despesa extraordin脿ria que hauria d’assumir la concession脿ria i que, no obstant a莽貌, Garc铆a i Falomir imposaran a la ciutadania. I ho faran saltant-se els informes t猫cnics que es posicionen en contra de l’operaci贸 econ貌mica”

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.